Лікувальні властивості харчової соди лякають виробників дорогих і часто даремних чи шкідливих ліків.
За результатами новітніх досліджень, рак – це молочна кислота, яка утворюється, коли певний вид грибка чи плісняви живе у середовищі, позбавленому кисню, пише riseearth.com. З’ясовано також, що шляхом пропускання дуже високої концентрації молекул кисню через ракові клітини можна знищити рак повністю.
Не кожний може сприйняти як дійсність, що речовина, яку ми бачимо щодня – бікарбонат (новітня назва – гідрокарбонат) натрію, NaHCO3 – може запропонувати значно більше переваг, ніж більшість дуже дорогих фармацевтичних препаратів. Існують, однак, захопливі докази того, що харчова сода дійсно може вилікувати багато серйозних захворювань, навіть такі, як рак чи діабет. Лікарі теж радять використовувати соду, бо вона має дивовижні властивості.
Бікарбонат натрію є дуже широко дослідженою речовиною, яка протягом кількох років використовувалася навіть онкологами. Токсичність хіміотерапії та радіації така висока, що може знищити життєво важливі органи тіла, скажімо, такі, як печінка й нирки, тож бікарбонат натрію зазвичай періодично дається пацієнтам, аби запобігти цьому.
В усьому світі багато людей додають бікарбонат натрію до питної води з метою запобігання клінічному ацидозові та іншим несприятливим ефектам. Добре відомі факти, коли бікарбонат натрію врятував багато життів у екстрених випадках. Поєднання соди з іншими природними речовинами, такими як йод і хлорид магнію, утворює суміш із надзвичайними властивостями.
Однією з головних проблем людської фізіології є нестача іонів бікарбонату. Це призводить до зниження рівня рН крові. Ферменти є фундаментальною частиною біохімічних реакцій, і вони дуже чутливі до рівня рН. Вони найкраще працюють у середовищі, яке не є кислим. Той факт, що клітини найкраще функціонують у трохи лужному середовищі, надає довіри до заяв про ефективність харчової соди.
Дієта відіграє дуже важливу роль у підтриманні рН крові на прийнятному рівні. На жаль, наша сучасна дієта саме знижує рівень рН, що робить кров слабокислою. Клітинна діяльність різко утруднюється, коли виникає відповідний дисбаланс у рівні рН тіла. Клітини дегенерують, коли значення рН є кислим, що призводить до серйозних проблем зі здоров’ям, таким як рак, гастрит, остеопороз, діабет і хвороби серця.
Бікарбонат натрію допомагає транспортувати кисень до розширених кровоносних судин і звільнює кисень з клітин тканин, збільшуючи рівень рН. Коли значення рН у сечі високе, у сечовому тракті не відбувається кристалізація продуктів виділення.
Відомий факт, що сечова кислота спричиняє подагру, камені в нирках, діабет і серцеві захворювання. Алкосан (Alcosan), який є токсичною сполукою, формується грибками в кислому середовищі та, як доведено, призводить до різних видів раку й діабету. При пероральному введенні харчової соди серйозним захворюванням – таким, як артрит, подагра, грип – можна запобігти.
Харчова сода допомагає також підшлунковій залозі адекватно здійснювати свою діяльність, із виробленням інсуліну та іонів бікарбонату включно.
Коли людина потерпає від таких страшних захворювань як серцеві, рак чи грип, а бікарбонат натрію й хлорид магнію приймають внутрішньо водночас, ці препарати забезпечують лікування, яке є природним і безпечним. Вони працюють, аби ефективно позбавити тканини, клітини й органи людини токсинів та кислот. Бікарбонат натрію дійсно є чудовою природною речовиною і жахіттям для фармацевтичної промисловості.
Подробиці на сайті «Наша планета»