Літо – чудова пора, щоби скинути зайві кілограми

Принцип достатньо простий: ви вживаєте жироспалювальні харчі, які містять вітамін С, магній, метіонін, таурин та йод. При цьому утворюються гормони, що спрямовують весь запас вашого жиру на волосся, нігті та оновлення тканин організму.

Імбир зажив слави найкращого жироспалювача. Він має у складу гінгерол та ефірні олії, які прискорюють обмін речовин в організмі, наслідком стає спалення жирів. Найпростіше вживання імбирний чай: чайну ложку подрібненого кореня імбиру залити  склянкою окропу, додати трохи меду й лимонного соку, дати трохи постояти й можна пити.

Капуста містить клітковину, яка покращує травлення й очищує організм від шлаків. Із капустою ви не тільки худнете, але й отримуєте вітаміни й мікроелементи. Що так потрібні організму на дієті.

Огірки на 95% складаються з води, завдяки якій з організму виводяться токсини й шлаки. Нормалізується обмін речовин, що має значення й для схуднення. Крім того, огірок містить тартронову кислоту, яка не дає вуглеводам відкладатися у вигляді жиру. Спробуйте перед кожним прийманням їжі з’їдати по огіркові – самі впевнитеся у результаті.

Малина за рахунок високого вмісту вітамінів звільняє клітини від жиру. До того ж вона належить до сечогінних продуктів, що так само прискорює обмін речовин в організмі. Малина низькокалорійна: у 100 г міститься лише 46 ккал. Малину можна споживати свіжою чи у вигляді смузі, додаючи до ранкової каші.

Хрін, на думку дієтологів, теж є потужним жироспалювачем. У ньому міститься маса корисних вуглеводів, ефірні олії та фітонциди. Це гострий продукт, тож на день достатньо з’їдати до 5 г хрону.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *