Дієтологи розповіли, яка їжа рятує від складок жиру на животі

Є кілька чудових продуктів, які відмінно допомагають скинути зайві кілограми, пише med2.ru.

Дієтологи розповіли, яка їжа допоможе в цьому:

  • Лосось

Морська риба, в тому числі і лосось, містить в собі багато поживних речовин і вітамінів, а калорій в ній небагато. Вона також забезпечує організм простагландинами. Ці речовини протидіють набряку тіла.

  • Натуральний йогурт

Його також називають грецьким йогуртом. Він дуже хороший для ланчу чи сніданку, оскільки втамовує апетит і містить мало калорій. Протеїни, що містяться в йогурті, допомагають тримати апетит під контролем, завдяки чому ми не переїдаємо і не їмо в “позаурочний час”. Це теж допомагає зробити живіт пласким.

  • Ягоди

У ягодах міститься мало цукру, але багато антиоксидантів. Тому їх добре їсти на десерт, коли ми намагаємося позбутися складок жиру на животі. Якщо ви намагаєтеся підвищити тонус м’язів черевного пресу, обов’язково з’їдайте чашку ягід на день. Вони покращують травлення, допомагають зменшити здуття живота і нормалізують рівень цукру в крові.

  • Яйця

Яйця, якщо їсти їх помірно, теж допомагають зменшити жирові складки на животі. Вміщені в них амінокислоти сприяють спалюванню жиру. Яйце, з’їдене на сніданок, добре втамовує голод, завдяки цьому нас не тягне “перекушувати” незабаром після сніданку.

  • Горіхи

Хоча в горіхах досить багато жирів і калорій, вони допомагають знижувати вагу і зменшувати запалення в животі. Рекомендується з’їдати жменю горіхів на день (особливо коли вам нестримно хочеться з’їсти щось солодке).

  • Зелений чай

Настій зеленого чаю допомагає виводити з організму надлишок рідини і сприяє спалюванню жиру. Він дуже допомагає зменшити жирові складки на жівоті. Можна випивати кілька чашок зеленого чаю на день. В якості підсолоджувача добре використовувати мед. Інший варіант – змішувати зелений чай з лимонним соком. Цей напій дуже смачний.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *