40% українського м’яса містить антибіотики

Близько 40% української м’ясної продукції містить антибіотики.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м’ясо антибіотики, пише УНН.

“Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини”, – каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини.

“В Україні близько 30-40% всього м’яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%”, – підсумував Дорошенко.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *