Гості Одеського кінофестивалю у Чернівцях

Перш ніж розповімо, кого вітатимуть буковинці у період від 19.08 по 26.08 включно, нагадаємо про локації фесту.

Отже, місця проведення показів:

Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука, 58018, Україна, Чернівці, вул Головна, 140

Кіноконцертна зала “Чернівці”, 58000, Україна, Чернівці, вул. Університетська 10

Кіноіндустрія та Літня Кіношкола: Готель “Буковина”, 58022, Ukraine, Chernivtsi, Holovna St., 141

Команда Одеського міжнародного кінофестивалю:  Анна Мачух, генеральна директорка ОМКФ, Алік Шпилюк, програмний консультант ОМКФ, Тетяна Власова, PR директорка ОМКФ

                                                Гості: 

Даша Трегубова, ведуча, режисерка.

Марина Кудерчук (Голова Державного агентства  України з питань кіно).

Валерія Толочина (Мегого).

Anders Banke, Director/Producer, Moonsmartfoccus representative Eastern Europe

Дар’я Басель, продюсерка.

                                                Журі Міжнародної європейської конкурсної програми

Зліва направо:

Дмитро Сухолиткий-Собчук – український режисер, член Європейської Кіноакадемії та Української Кіноакадемії.

Сімона Бауман – директорка German Films.

Едвінас Пукшта – литовський програмер та відбірник фільмів, член Європейської кіноакадемії, а також член відбіркового комітету кінофестивалю “Темні ночі”.

Більше інформації про членів журі Міжнародної європейської конкурсної програми: https://oiff.com.ua/festival/news/the-jury-of-the-international-competition-of-the-14th-odesa-international-film-festival-has-been-announced1691580292.html

                                                             Журі Національної конкурсної програми

Справа наліво:

Марина Ер Горбач – українська режисерка та сценаристка. Її фільм “Клондайк” отримав нагороди на кінофестивалях Санденс і Берлінале та був відібраний представляти Україну на премії “Оскар”.

Ерік Вайнріб – номінант на премію “Еммі”, американських режисер і продюсер документальних фільмів, чиї роботи були представлені на платформах HBO, Showtime, Netflix, Hulu. Вайнріб став співрежисером фільму “Крик моєї крові: історія Gogol Bordello”, який отримав спеціальну відзнаку журі на цьогорічному кінофестивалі в Трайбеці і буде показаний на 14-му ОМКФ.

Теона Струґар Мітевська – македонська режисерка. Загалом як режисерка вона зняла 6 повнометражних і один короткометражний фільм. Її стрічка “Я з Тітов-Велеса” була показана на понад 80 фестивалях у всьому світі та здобула понад два десятки нагород. А фільм “Бог існує, її ім’я – Петрунія” отримав понад 40 міжнародних нагород.

Вацлав Маргоул – чеський сценарист, продюсер, режисер. Був генеральним директором Barrandov Film Studio. Його останній фільм “Пофарбоване пташеня”, створений спільно з Україною, був показаний на 69 кінофестивалях світу і потрапив до шорт-листа 92-ї премії “Оскар”.

Більше інформації про членів журі Національної конкурсної програми: https://oiff.com.ua/festival/news/the-jury-of-the-national-competition-of-the-14th-odesa-international-film-festival-has-been-announced1691574642.html

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *