З боксерського рингу – до Верховної Ради

Саме такою є мета на найближчі декілька місяців відомого українського спортсмена та політика Віталія Кличка. Про те, з чим його політична сила йде на вибори, лідер партії «УДАР» розповів під час свого візиту на Буковину.

 Віталій Кличко одразу ж зауважив, що його партія йде на вибори окремо. А об’єднуватися у рамках створення демократичної опозиції з іншими політичними силами Кличко планує вже у стінах парламенту.

– Ми точно не будемо об’єднуватися з тими, хто нині перетворив Верховну Раду на філіал Адміністрації Президента – Партією Регіонів та її сателітами.

Щоправда, кремезний політик не зміг пояснити, як відбуватиметься взаємодія з іншими опозиційними партіями під час виборчого періоду. І не чи не призведе розпорошення сил до взаємного поборювання та, як наслідок поразки демократів.

Так само Віталій Кличко уникнув відповіді на питання про те, що у нашій області чимало політичних перебіжчиків із БЮТ шукають прихистку в його партії, обмежившись загальною фразою, що його партія будується за новим типом.

Водночас Віталій Кличко зауважив, що прірва між Україною та іншими постсоціалістичними країнами стає все більшою, і його партія йде до парламенту, щоби цю прірву подолати.

Сергій СОСНОВСЬКИЙ      

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *