Віктор Янукович таки приїде на Буковину!

8 листопада на Буковину з офіційним візитом приїде президент України Віктор Федорович Янукович.

Гарант країни відвідає ТОВ Машзавод, Банченський монастир, зустрінеться з адміністративно-господарським активом області. Передбачається також звіт директора ПАТ «Укргідроенерго» Ігора Григоровича Сироти про хід будівництва Дністровської гідроакумулюючої станції.

– Це один із пріоритетних об’єктів не тільки на Буковині, а й в усій Україні. А з 2017 року, після завершення і введення в експлуатацію семи гідроагрегатів, станція може стати найбільшою в світі, – переконує голова ОДА Михайло ПАПІЄВ.

Унікальним явищем промисловості в світі, за словами губернатора, є Чернівецький машинобудівний завод. Адже 70 % продукції він експортує в країни Євросоюзу, а темпи зростання промислового виробництва Машзаводу становлять 208 %.

Про хід відновлювальних робіт у центральному корпусі резиденції, зміну й реставрацію даху Президенту прозвітує ректор ЧНУ Степан Васильович Мельничук.

– Приїзд Президента дасть нам змогу вирішити ряд серйозних питань, – переконаний  Михайло ПАПІЄВ. – Одне з яких – відбудова об’єктів, що постраждали внаслідок повені 2008-2011 років.

Анастасія ПОЛІЩУК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *