Як українцям купувати одяг у магазинах США

Поціновувачі брендових речей замовляють їх онлайн за кордоном, адже це можливість знайти саме свій розмір і потрібний колір. Особливо привабливими для шопінгу є гіпермаркети США – вони радують асортиментом і доступними цінами. Саме там елітну продукцію можна купувати не так дорого, як у бутіках.
Одяг з Америки можна замовляти в будь-якій кількості, проте є одна проблема – продавці не роблять доставку в Україну напряму. Проте це не означає, що шопінг у США недоступний. Достатньо скористатися послугами форвардингової компанії EasyXpress. вона дає можливість замовляти, що завгодно, користуючись американською поштовою адресою.


Як купувати дешево на сайтах США


Одна з головних переваг онлайн-майданчиків, що працюють у цій країні – доступні ціни. Більшість магазинів проводять традиційні сезонні розпродажі, коли зимові або літні речі можна купувати дешевше, ніж зазвичай. Скористатися знижками можна і в інші періоди – на такому великому маркетплейсі як Амазон вони доступні постійно, додатково можна користуватися купонами, промокодами.
Інтернет-магазини влаштовують вигідні розпродажі на честь релігійних та національних свят. У США їх достатньо – це дати, на які американці купують подарунки для друзів і близьких, тому шопінг стає особливо актуальним. Придбати товари дешево можна напередодні Різдва, Дня святого Валентина, Гелловіну та інших свят. Також ціни стають набагато нижчими до Чорної п’ятниці та Кіберпонеділка.
Щоб не пропустити гарні знижки, краще додавати речі, які сподобались, до списку бажань, якщо такий функціонал є. Там можна буде відстежувати пропозицію та оперативно дізнатися, коли вона стане доступною. Не завадить також передплатити розсилку від магазинів, де планується робити покупки – у листах вони часто повідомляють про вигідні варіанти. Отже, американські сайти дають багато можливостей для економії.

Найвідоміші магазини одягу в США


На території цієї країни працюють сотні майданчиків, проте не всі доступні для іноземних покупців. Деякі не приймають оплату з українських банківських карток, є й такі, що не відправляють на склад форвардингової компанії. На такі випадки EasyXpress пропонує послугу викупу. Oтже, придбати бажаний виріб та отримати його в Україні можна різними способами.
Всі майданчики умовно поділяють на три типи – універсальні, що пропонують не тільки одяг і взуття, спеціалізовані та монобрендові. До перших відносяться наступні:
• Амазон. Це один із найбільших світових торговельних майданчиків, його штаб-квартира знаходиться в США. Придбати можна дуже багато речей, у тому числі брендових і з хорошими знижками. Доставка з Amazon в Україну https://easyxpress.com.ua/uk/content/amazon можлива завдяки форвардинговим компаніям;
• 6pm. Пропонує одяг та взуття для дорослих і дітей з минулих колекцій. Привертає увагу завдяки дуже широкому асортименту, доступним цінам і простому, зрозумілому для кожного інтерфейсу;
• Zappos. Один із найбільших американських інтернет-магазинів, спеціалізується на продажу не тільки одягу, але також взуття і аксесуарів для дорослих та дітей. Пропонує останні колекції відомих брендів.
Часто українці звертають увагу й на брендові магазини одягу. Це, наприклад, Oldnavy, на цьому сайті можна придбати недорогі та зручні речі для всієї родини й занять спортом. Жінки відвідують знаменитий інтернет-магазин білизни Victoria’s Secret, де можна придбати також вироби для сну й повсякденного носіння.
Американські магазини одягу – це широкий асортимент, доступні ціни та можливість придбати останні брендові новинки. Замовити товари з доставкою в Україну зручно за допомогою форвардингової компанії EasyXpress.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *