Виборчі округи визначено

Про пропозиції щодо утворення в Чернівецькій області територіальних виборчих округів для підготовки проведення виборів Президента йдеться у відповідному рішенні 32-ї сесії Чернівецької облради.

Керуючись ст. 19 Закону «Про вибори Президента України», ч. 2 ст. 43 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання п. 3 постанови ЦВК від 18.09.2009 р. № 134 «Про кількість територіальних виборчих округів для підготовки проведення виборів Президента України 17 січня 2010 року в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі», Чернівецька облрада звернулася до ЦВК з пропозицією утворити в Чернівецькій області для підготовки та проведення виборів Президента 4 територіальні виборчі округи:

Територіальний виборчий округ №204

Центр – місто Чернівці. Територіальний виборчий округ включає місто Чернівці. Кількість виборців згідно з відомостями Державного реєстру виборців – 182730.

Територіальний виборчий округ № 205

Центр – місто Сторожинець. До округу належать Вижницький, Кіцманський, Путильський, Сторожинецький райони. Кількість виборців – 192693.

Територіальний виборчий округ №206

Центр – місто Новоселиця. До округу належать Герцаївський, Глибоцький, Новоселицький райони. Кількість виборців – 144847.

Територіальний виборчий округ №207

Центр – місто Хотин. До округу належать місто Новодністровськ, Заставнівський, Кельменецький, Сокирянський, Хотинський райони. Кількість виборців – 176347.

Прес-центр Чернівецької обласної ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *