Вакансії на Буковині: кому роботодавці пропонують найбільшу зарплату

У Чернівецькій обласній службі зайнятості станом на 5 серпня 2021 року зареєстровано 700 вакансій. На ці вакансії роботодавці пропонують оплату від мінімальної до 20 тис. грн. Найвищі зарплати на 6 пропозицій роботи. Понад 40 вакансій з оплатою від 12 до 19 тис. грн, а 63 пропозиції роботи з оплатою від 10 до 12 тис. грн.

– З початку року наші фахівці допомогли знайти роботу майже чотирьом тисячам жителів області. Водночас уже тривалий час на ринку праці спостерігається дефіцит кадрів за такими професіями, як слюсарі, інспектори, виробники блоків та панелей з цегли, контролери водопровідного господарства, слюсарі аварійно-видобувних робіт, токарі, лікарі невідкладних станів, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільшу заробітну плату – 20 тис. грн – пропонує роботодавець із Заставнівщини трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, таких пропозицій роботи – п’ять.  Серед обов’язків – виконання сільськогосподарських робіт на агрегатах, експлуатація, обслуговування та дрібний ремонт техніки. Серед вимог наявність посвідчення тракториста-машиніста категорії А2. На таку ж оплату роботодавець шукає електрозварника ручного зварювання у Чернівцях на асфальтно-бетонний завод, серед обов’язків –  робота з металом.

У Чернівцях на оплату 19 тис. грн шукають майстра цеху, який знає технологічні процеси виробництва продукції з деревини, технічні характеристики і вимоги до продукції, серед обов’язків – контроль за виконанням працівниками цеху у встановлені терміни виробничих завдань за обсягом, якістю та асортиментом продукції, а також він має здійснювати  контроль за дотриманням технології виробництва продукції.

Зарплату у 18 тис.грн пропонують завідувачу аптеки, який повинен забезпечувати виконання ліцензійних вимог щодо реалізації лікарських засобів, здійснювати аналіз комерційної діяльності аптеки, організовувати роботу співробітників аптеки, формувати звітність та мати сертифікат за спеціалізацією «Організація та управління фармацією».

На 15 тис. грн є п’ять пропозицій роботи: начальник відділення, економіст, електрогазозварник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів.

На оплату від 12 до 14 тис. грн є пропозиції роботи для лаборанта хімічного аналізу, начальника відділу, інженера, торговельного агента, електромеханіка з ліфтів, майстра з ремонту, машиніста екскаватора, машиніста автогрейдера, провізора, бухгалтерів, економістів, столярів, верстатників деревообробних верстатів.

Сектор інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *