Вони врятували світ…

26 квітня минає 28 років від дня Чорнобильської катастрофи.

Chornobil01

26 квітня 1986 року в Україні трапилася наймасштабніша техногенна катастрофа сучасності – аварія на Чорнобильській атомній електростанції.

miting01

На Центральному міському кладовищі відбулося покладання квітів до Стіни пам’яті жертв катастрофи на Чорнобильській АЕС та мітинг-реквієм пам’яті загиблих та померлих громадян міста, які брали участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

miting02

 

miting03

miting04

miting05

Пожежники, військовослужбовці, резервісти, спеціалісти різних галузей ціною власного життя і здоров’я врятували рідну країну та весь світ від катастрофи. Вони допомагали людям вистояти, вижити, переселитися в «чисту зону», відроджували обпалену радіацією землю.
Сьогодні усі, кого травмував Чорнобиль, щоденно пожинають наслідки трагедії. Їм потрібна особлива турбота держави та громади, дієва підтримка у боротьбі з недугами та іншими життєвими негараздами.

 

Дорогі учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи! Ви врятували Україну і світ від страшної біди. Схиляємо голову перед вашою мужністю, почуттям обов’язку та відданістю Україні.

 

Chornobil03

Тетяна Стрільчик, “Версії”,
фото автора і  Ігоря Гурчика

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *