Відгородити дитячий майданчик стовпчиками від парковки автомашин

Відгородити дитячий майданчик стовпчиками від парковки автомашин –

попросили мешканці ЖБК «Санітарія». Та з’ясувалося, що майданчика… не існує

Мешканці однієї з чернівецьких багатоповерхівок звернулися до комунальників із проханням привести до ладу дитячий майданчик біля будинку, однак із подивом довідалися, що майданчика, на якому вже чверть століття граються дітлахи, насправді… не існує. Про це у групі «Чернівчани» в мережі facebook повідомив чернівчанин Anton Veselovskyy:.
«Звернулись до голови ЖБК «Санітарія» із проханням провести благоустрій прибудинкової території вул. Головної, 226, а саме відгородити стовпчиками парковку від дитячого майданчика. У відповідь отримали наступний лист:

Рисунок4
«На ваше звернення повідомляємо, що за цією адресою відсутній діючий дитячий майданчик. Пропонуємо вам звернутися в компетентні ограни для узаконення його» .
Виходить, весь цей час, а це майже 25 років, діти кількох поколінь мешканців гралися на не працюючому майданчику? Або може вони не гралися взагалі? Хіба не можна відгородити цей нібито не діючий майданчик, аби дітям було безпечно і комфортно? На фото добре видно елементи дитячого майданчика, висаджені дерева, на літо плануємо висадити ще дерева, встановити пісочницю та гірку (за власний кошт).
Запитання перше – як узаконити дитячий майданчик? Друге – як вплинути на ЖРЕП, щоби вони виконали свою роботу з упорядкування прибудинкової території (за яку, до речі, беруть гроші в своїх тарифах)», – ідеться у дописі.

«Версії» можуть до цього додати: ЖБК «Санітарія» потягне з цим до 1 липня, а далі мешканці все одно робитимуть усе своїм коштом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *