Український борщ австрійцям сподобався

Товариство української молоді в Австрії популяризувало Євромайдан через українські традиції

Український Євромайдан поширюється на Європу. До популяризації європейських цінностей українців у світі долучилася й буковинська молодь, яка навчається за кордоном.

борщ

З  ініціативи студентки Віденського університету Лідії Акришори, яка родом з Вижниччини, у Відні (пляц біля Музеумквартер та виходу на Маріяхільферштрасе) відбулася «борщова»  акція на підтримку Євромайдану у Києві. Акція пройшла під гаслом: «Ми годуємо не обіцянками! Знайте, що відбувається в Україні».

Молодь приготувала багато смачного українського борщу з салом, в чому їм  радо погодилася допомогти  рестораторка-українка. Вони пригощали перехожих, роздавали листівки.  Враженнями від акції юнаки та юнки поділилися в соцмережах: «Здається, все пройшло на ура! Борщ наминали, аж за вухами гуло, в таку погоду особливо. Про ситуацію в Україні багато хто знав, дехто розпитував детальніше, дехто нічого не чув і слухав уважно. Інформаційні листівки роздали. Зробили красивий плакат, де іноземці писали слова підтримки. 2 січня його передали на Євромайдан.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *