Україна

▶▶Призов усе ж буде ▶▶Дивись УТ-1▶▶Блутанг у м’ясі! ▶▶«МакКава» з бетономішалки ▶▶

Призов усе ж буде
У жовтні-листопаді лави солдатів поповняться на 25,5 тис. новобранців. 20 тис. юнаків служитимуть у Збройних силах, 5 – у внутрішніх військах МВС. Осінній призов коштуватиме державі загалом 3,16 млн. грн з розрахунку 123,5 грн на одну особу.

Дивись УТ-1… Ховайте долари…
бо з телеефіру підуть ГРТ, РТР, Ren TV та інші російськомовні канали. Чиновники зобов’язали кабельників не транслювати канали, які не адаптовані до вітчизняного законодавства. Це потягне за собою банкрутство кабельних компаній і збільшення прибутків від реклами на вітчизняних каналах.

Ховайте долари
Прогнозують, що до кінця року за долар даватимуть до 5,5 грн. НБУ пояснює це спекуляціями на міжбанківській валютній біржі. Незалежні експерти стверджують: гривня послаблена через розрахунки за газ перед візитом Тимошенко до Москви. Банкіри переконують, що паніка на ринку триватиме недовго.

Блутанг у м’ясі!
Україна заборонила імпорт рогатої худоби, диких жуйних тварин та їхнього м’яса зі Швеції, Угорщини і Данії. Тут зареєстровані випадки захворювання тварин на блутанг – катаральну овечу лихоманку. Вона погано вивчена, тому наслідки потрапляння вірусу до людських організмів непередбачувані.

«МакКава» з бетономішалки
У Криму міліціянти знайшли підпільний завод з виробництва… «МакКави». У приміщенні 35-річного мешканця села Молочне виявили 50 мішків цукру, 15 – кави, 50 – сухих вершків і 8 бобін етикеток, картонні ящики, ваги, 3 станки для пакування продукту у стики та великі пачки. Компоненти «напою» розмішувалися у… бетономішалці.
Вочевидь виробництво було потужним, бо лише протягом місяця «завод» виготовив понад 15 тис. пакетиків фальсифікату (30 великих коробок). Приблизна сума збитків, нанесених державі, становить 600 тис. грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *