Україна: новини.

Михайло Воронін презентував парфум «Воронін»

У столичному павільйоні «Альта Експо» дизайнер чоловічого одягу Михайло Воронін презентував парфум «Воронін». Його продаватимуть в упаковках по 50, 100 мл, а також у вигляді авторучки. 100 мл коштують 420 грн. Над створенням аромату парфумери працювали близько 2-х років.

Інсекцитоїд та ареодзе

Експонати музею НЛО в Харкові створює художник Ігор Березюк. Уже готові 4-метровий андроїд, 1,5-метровий ареодзе та зелений інсекцитоїд. Над ними мерехтить «тарілка» з 2-х парасоль. Крім інопланетян, створюється експозиція документів про візити прибульців.

Стічні води в Одесі скидають у море

Уже тиждень стічні води в Одесі скидають у море. Філія ТОВ «Інфоксводоканал», що експлуатує водо-каналізаційну систему міста, ремонтує насосні станції. На цей час їй дозволили скидати нечистоти в море. Держекоінспекція переконує, що до початку літа вода очиститься від бруду. Але чи можна в це вірити?

Берія – улюбленець зеків

Амели — московская поп-рок-группа, созданная в 2005 году.

Лев на ім’я Лаврентій Павлович уже рік живе в харківській виправній колонії. Там відбувають покарання рецидивісти. Усе почалося 4 роки тому, коли начальство дозволило тримати в кімнатах акваріумних рибок… Левеня привезли ще малим. Домовилися, що триматимуть, поки не підросте, а потім повернуть до звіринця. Назвали на честь Берії. В’язні облаштували вольєр з басейном і повісили скат від КамАЗу – аби левеня гойдалося. Годують Лаврентія Павловича двічі на добу. Йому треба 1,5 кг курятини чи яловичини, молоко. За левом доглядають 3 засуджених. Інших водять на екскурсії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *