Україна

Вакцинація повертається?
МОЗ України вважає за необхідне відновити вакцинацію проти кору і краснухи. Про це заявив заступник міністра Валерій БІДНИЙ. Він висловив жаль з приводу того, що українське суспільство сьогодні не готове до добровільної імунізації.

Кому потрібен Ленін?
У Кобеляках Полтавської області викрали бюст Леніна. Його відсутність помітив місцевий житель. Невідомі скинули бюст з постаменту, завантажили в авто й вивезли невідомо куди. Міліція вирішує чи варто відкривати кримінальну справу, адже  бюст не вважається пам’яткою архітектури.

«Урвали» шмат «Євробачення»
Фінал «Дитячого Євробачення-2009» відбудеться в Артеку. Як повідомили в Міжнародному благодійному фонді «Україна 3000», рішення прийняли на переговорах між організаторами українського етапу «Дитячого Євробачення» та Європейською телерадіомовною спілкою.

Рай для ласунчиків
У Полтаві з’їли 10-кілограмову галушку. Шедевр майстрів місцевого ресторану розхапали за лічені хвилини. Тим, кому не дісталося, довелося ласувати тисячами малих галушечок, на приготування яких пішло 20 т борошна, 5 т м’яса, 300 кг цибулі, 1,5 тис. яєць та 2 пуда солі.
«Скромне» SPA для Семенюк
Валентина Семенюк-Самсоненко «начхала» на перипетії довкола Фонду держмайна  і подалася у відпустку до одного з найшикарніших готелів «Sungate Port Royal» неподалік  Анталії. За словами п. Семенюк, досі вона жодного разу не була в Туреччині і не бачила Середземного моря, тому подружжя вирішило провести відпустку саме тут. Проживання у «скромному» номері цього готелю коштує від $960 з харчуванням за схемою «Все включено». У готелі є 11 ресторанів і басейнів, аквапарк і найкращі на узбережжі салони масажу та SPA-терапії. На території готелю їздять клубні авта і бігають рикші.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *