Світ

Немовля-павук
В Індонезії народилася дитина з чотирма руками і чотирма ногами. Дівчинка народилася доношеною, але пологи були складними. Новонароджена прожила лише 6 годин. Нині вчені з’ясовують, що могло спричинити патологію.

Школяр-пенсіонер
Кенієць Кімані Нганга Маруге, який у свої 88 років був найстаршим школярем у світі, покинув навчання і перебрався до притулку для старих. Дідуся змусили  ходити до школи разом з двома онуками після указу про обов’язкову початкову освіту. Через 4 роки над старим «змилостився» Червоний Хрест.

«Полювання» на корів
Влада індійської столиці намагається до серпня «прибрати» бродячих корів з вулиць Делі.  Боротьба з коровами почалася після того, як тварина заколола рогами 60-річного чоловіка й поранила ще трьох. Власники корів протестують, бо тваринам нема де гуляти.

Пінгвіни «склеїли ласти»
60 мертвих пінгвінів, укритих нафтою, викинуло на берег Уругвая. Ще 34 живих птахів, вимащених нафтою, знайшли на півдні країни. Птахи перепливали через нафтову пляму, мігруючи з узбережжя Аргентини до Бразилії.
«Зачіплені» акули
Мексиканські вчені прагнуть з’ясувати причини агресивності акул, від яких протягом останнього місяця постраждали вже троє людей. Для цього рибам вживлять мініатюрні чіпи, які дозволять контролювати поведінку хижаків, визначати швидкість і напрям руху риби. Через супутник інформація потраплятиме до науково-дослідного центру. Чіп коштує майже тисячу доларів. Перші 100 акул з чіпами випустять у Тихий океан поблизу пляжів штату Герреро.
Досі джерелом інформації про акул були аквалангісти, які спостерігали за акулами з
відеокамерами. Однак техніка не викликала в зубатих позитивних емоцій. Як риби сприйняли процес «вмонтування» чіпів, не повідомляється.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *