Україна

Курка-рекордсменка
У Пирятині на Полтавщині живе найстарша в світі курка. 17-річна Ганнуся на 3 роки старша за офіційно зареєстровану поважну пташину, занесену до Книги рекордів Гіннеса. А довгожителькою курка вважається вже по 13 роках.
Вертоліт… у ящиках
На митному посту «Тиса» в українця, який повертався з Угорщини, вилучили… розібраний на деталі вертоліт. Це вже другий випадок спроби
контрабанди військової техніки. 2 тижні тому в Ягодині вилучили запчастини до російських танків, задекларованих як деталі до комбайнів і кранів.
Мент «без гальм»
Четверо людей потрапили до лікарні  з травмами різного роду через лобове зіткнення автомобілів у с. Гребенові Сколівського району на Львівщині. Винуватцем ДТП став… п’яний заступник районного начальника УВС. Його авто на великій швидкості вилетіло на зустрічну смугу і зіштовхнулося з автом «Фольксваген-гольф».
Депутат і автомат
На Тернопільщині п’яний депутат облради з зарядженим автоматом Калашникова увірвався до готелю  і почав погрожувати персоналу. Його дії кваліфікують як загрозу вбивства, що тягне на 2 роки за гратами. Депутата позбавили мандата, а недоторканності народні обранці місцевого рівня, на щастя, не мають.
Мистецтво на вулицях
3-11 серпня у Львові відбудеться міжнародний молодіжний обмін «Street pARTy». Молодь з різних країн вчитиме вуличного аматорського мистецтва місцеву громаду. Учасники дійства матимуть змогу взяти участь у мистецьких ворк-шопах з жонглювання, танців, пантоміми, малювання, форум-театру, фотографування та музики, а також представити на інтернаціональних вечорах традиції, фольклор і надбання своєї країни.
У проекті візьмуть участь 40 учасників віком 18-25 років, які представлятимуть 8 країн Європи: Іспанію, Бельгію, Чехію, Польщу, Македонію, Сербію, Молдову та Україну.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *