Центральний парк заполонили ритми «ХХІ століття»

Звітним концертом у Літньому театрі відзначив своє 16-ліття народний колектив сучасного танцю «ХХІ століття», який працює в обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини». Засновником колективу і незмінним керівником юних танцюристів є хореограф Тетяна Любко.

IMG_0429

Особливість «ХХІ століття» в тому, що звання «народний» колектив має не заради красного слівця. Усі, хто займаються в Тетяни Любко, танцюють не лише «для себе» – усі без винятку беруть участь у концертах. Тож це колектив для творчої реалізації не лише найобдарованіших, а усіх, хто має іскру таланту до танцю. Окрім цього, зал під час концертів «ХХІ століття» завжди повний. Артистів приходять підтримувати безліч рідних і друзів, зустрічають тепло, а останній танець – з репертуару Алли Духової – завжди просять виконати «на біс», і він став своєрідною візитівкою колективу.

DSCN5240

У колективі займаються переважно від 5 років і до 20-ти, але трапляються і трирічні малюки, а буває, що ті, «кому за 20», не можуть розлучитися з групою, яка стала родиною.

DSCN5206

Маріанна АНТОНЮК, «Версії», фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *