Тіні та спалахи

2014 рік для Тетяни Георгіївни  Яніцької (Боріної) ознаменований вагомою життєвою подією: вийшла друком третя збірка поезій «Тіні та спалахи».

У літературознавстві існує думка, що автор твору та його ліричний герой – єдине ціле. В поезії це очевидніше: все пережите, відчуте, побачене –  сказано, поетично вибудувано на аркуші і представлено  сприйняттю читача.

Поезія, про яку йдеться, глибоко філософська, адже питання про страждання та відчай,  любов та зраду, справедливість та плинність життя, які підняті в поезіях Тетяни Яніцької  підлягають неабиякому аналізу та вивченню.

14 травня 2014 року о 15.00 годині в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М.Г. Івасюка відбудеться презентація поетичного видання автора «Тіні та спалахи».

На  зустріч із поезією запрошені буковинські поети: Василь Васкан, Мірча Лютик, Володимир Вознюк, Тамара Севернюк, Володимир Затуловський;  журналісти, художники,  музиканти, викладачі ВУЗів  міста, студенти – молоді поети Чернівців, мистецька  громада міста, ЗМІ. Працівниками бібліотеки  підготовлена книжкова експозиція «Поезія – це завжди неповторність». На презентації будуть звучати музичні твори у виконанні Едуарда Качанова, Валентини Чолкан та мелодекламація Любові Шилюк.

Контактний телефон 52 50 48

Завідувач відділу мистецтв Шилюк Л.М.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *