Гороскоп на тиждень

Овен
Виникнуть нові партнерські відносини, а вже існуючі відчують приплив нової енергії та ентузіазму. Можлива активізація зусиль у сферах живопису, музики, дизайну та індустрії краси. Романтичні пригоди та світські події стануть першочерговими цілями ваших енергійних прагнень.

Телець
Сприятливий період для покращення зовнішності, прикрашання будинку. Незважаючи на те, що вам доведеться боротися з лінощами, набудете позитивного іміджу і відчуєте себе привабливішими. Довіртеся своїй інтуїції – вона приведе вас до вдалих і приємних ситуацій.

Близнюки
Інформація, ідеї та методи можуть здатися надзвичайно цікавими та цінними для вас, але спроби застосувати їх виявляться невдалими. Прагнення до досконалості або брак часу можуть порушити організаційні заходи. Завершите завдання, яке було давно невирішеним.

Рак
Невдоволення, викликане тим, що ви не в змозі дозволити собі ті чи інші витрати, може бути пов’язане не тільки з побоюванням втратити гроші. Набути любов та прихильність  буде нелегко. Спілкування буде скрутним. Тому надасте перевагу цього тижня самотності.

Лев
Можливо, виникне необхідність чи бажання домінувати у світському житті. Цей період підходить для детальної розробки передбачуваних подій. Намагаючись керувати ситуацією, важливо пам’ятати про стратегію. Артистичні прагнення слід стримувати.
Діва

Те, що виглядає найбільш привабливим, може виявитися найменш бажаним. В обмін на співпрацю або послугу, до яких ви прагнете, вам доведеться віддати щось настільки ж цінне, інакше ви або нічого не отримаєте, або будете змушені задовільнитися слабкою подобою бажаного.

Терези
Вчинки оточуючих можуть надихнути вас на якийсь неординарний вчинок. Потік енергії може викликати бажання підкреслити власну унікальність або здатність до нестандартного підходу. Імовірно, зіткнетеся з нестандартними людьми та обставинами.

Скорпіон
Люди й обставини, з якими спілкуватиметеся цього тижня, дозволять вам краще усвідомити цінність свободи і незалежності. Це може означати як фізичну свободу, так і самостійність мислення. Ви вступите в ту чи іншу групу або візьмете участь у справах будь-якої організації.

Стрілець
Цього тижня для ваших дій характерні неспокій і брак уваги до дрібниць. Неприборкані прагнення можуть привести до плачевних наслідків. Пригнічуйте в собі прагнення взяти на себе більше роботи, ніж ви в змозі виконати. Не ризикуйте, якщо не зможете дозволити собі витрати.

Козеріг
Цього тижня ви схильні проявити терпіння. Ваші зусилля стануть успішними завдяки зрілості суджень і досвіду. Якщо ж досвіду не вистачає, допоможе людина, що володіє цими якостями. Ваші нинішні зусилля приведуть до успіху і перетворяться на вагомі, перспективні досягнення.

Водолій
Ваше становище дозволить максимально використовувати переваги, які виникають цього тижня завдяки сформованим астрологічним умовам. Не втрачайте випадку навмисно створити ситуації, які продемонструють ваш досвід і зрілість. Виникне шанс скористатися перевагами, які у вас є.

Риби
Цього тижня все піде гладко й успішно. Всі оточуючі опиняться на своїх місцях, і будуть займатися тим, чим належить. Розбіжності навряд чи перешкодять проведенню зборів і дискусій. Ділові угоди, які стосуватимуться нерухомості та домашніх речей, будуть вдалими.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *