Щоби дітей не забирала вулиця

або Про силу дитячої періодики

Усе, чого дитину не навчили вдома з перших років життя, вона заповнює знаннями з вулиці. Тому так важливо допомогти дитині сформуватися як повноцінна, здорова, успішна особистість. А починається все з мільйона маленьких повсякденних задач. Як навчити дитину самостійно одягатися? Як знайти з нею спільну мову? Як опанувати алфавіт, підготуватися до школи?

Безперечно, люблячі батьки, вихователі та вчителі повинні бути для дитини найкращими співрозмовниками та друзями. А допомогти їм у цьому можуть якісні видання. Обов’язково якісні, ті, що в цікавій для дитини формі дають потрібні знання, допомагають розвити необхідні для конкретного віку практичні вміння й навички.

Дитячий журнал навчає читати й рахувати, самостійно зав’язувати шнурки й дружити з однолітками; пропонує готові ідеї для домашніх занять і матеріали, які можна вирізати, клеїти, розфарбовувати та робити те, що не дозволено з книгою. І все це є в журналі «Пізнайко: від 2 до 6».

А школярам розкриває захопливий навколишній світ, розповідає цікаві факти про всі куточки України, проводить для них тематичні майстер-класи для юних дослідників журнал «Пізнайко від 6».

Чому ми говоримо саме про дитячі журнали «Пізнайко»? Бо торік журнал «Пізнайко» визнали найкращим дитячим виданням. За 18 років його полюбили тисячі дітей. Зараз, у час оформлення передплати на друге півріччя 2014 р., пропонуємо й Вам уже з липня отримувати журнал у свою поштову скриньку та щомісяця навчатися, розвиватися й радіти разом із Вашою дитиною.

 

Передплату можно оформити за тел. редакції: (044) 495-20-65, (067) 232-40-34; на сайті www.posnayko.com; у будь-якому поштовому відділенні.

А також купуйте колекції та окремі журнали «Пізнайко» в інтернет-магазині на сайті www.posnayko.com.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *