Що чекає на вас у Новому 2012 році?

Білий кролик, який керував 2011 роком, помалу сходить зі сцени нашого життя, щоби поступитися Чорному Водяному Дракону. Амплуа нового персонажа – герой і лиходій в одній особі. Дракон – неординарний і він створює інтриги як в міжосібному, так і в світовому масштабі, перевіряючи кожного учасника на міцність. Слабкі, ліниві і безвольні швидко залишають арену боротьби ні з чим, а ті, в кому Дракон побачить гідного супротивника, можуть отримати весь світ як приз за хорошу гру.

Особливу прихильність заслужать обдаровані, неординарні й активні натури. Таланти розквітнуть, а вчені зроблять відкриття, які піднімуть людство на новий щабель еволюції.
Тому важливо на початку року позбутися всіх старих невирішених питань та бути відкритим і доступним для кардинальних змін і сприйняття нового. Міняйте роботу, якщо вона Вам не подобається, починайте вчитися, позбавляйтеся від непотрібних зв’язків та віджилих стосунків.

Овни, Леви і Стрільці, як представники вогняної стихії та найактивніші знаки Зодіаку, в рік Чорного Водяного Дракона отримають бонус у вигляді частих усмішок фортуни, якщо не будуть зловживати азартними іграми і випробовувати долю на міцність із спортивного інтересу. Краще використовувати удачу для досягнення мети, розширюючи горизонти. Овни, Леви і Стрільці зможуть створити імідж вдалих бізнесменів і навіть героїв, що зробить їх чарівними в очах протилежної статі. Для жінок вогняної стихії, охочих «добре вийти заміж», Дракон надасть не одну таку можливість, але і тут потрібно діяти винахідливо і брати ініціативу в свої руки.

Знаки водної стихії – Риби, Раки і Скорпіони – у 2012 році знаходяться під покровительством Чорного Водяного Дракона. Рік обіцяє бути вдалим, особливо у фінансовій сфері. Однак авантюри в цій сфері суворо забороняються – можете втратити все і залишитися ще й боржниками. А от при правильному підході є велика ймовірність того, що Ваш матеріальний стан значно примножиться. Виключні творчі здібності Риб, Раків і Скорпіонів допоможуть, по-перше, реалізувати себе, а, по-друге, привернути до себе увагу не менш цікавих і творчих особистостей. Дракон буде настільки прихильним до вас, що сприятиме здійсненню найдивовижніших бажань.

Повітряним знакам – Водоліям, Близнюкам і Терезам – гороскоп не визначив особливих труднощів, але й великих досягнень і злетів також не передбачив. Єдине, що потрібно від цих знаків зодіаку за сценарієм – більше працювати самим і не перекладати вирішення своїх проблем на чужі плечі. Безкарно користуватися постійною допомогою та матеріальною підтримкою друзів і родичів в 2012 році у Вас не вийде. Тому заздалегідь налаштуйте себе на самозабезпечення. Неконфліктність і легке ставлення до труднощів, що виникають, зберуть навколо Вас чимало друзів. Романтичні стосунки будуть особливо приємними і перспективними.

Земним знакам – Тельцям, Дівам і Козерогам – Чорний Водяний Дракон відвів другорядні ролі які, однак, зажадають від них активізації всіх творчих здібностей, щоби зайняти гідне місце в мізансцені. Цього року доведеться займатися сімейними та побутовими питаннями – змінювати житло, робити ремонт, влаштовувати весілля близьких родичів, миритися і сваритися, виконувати різні доручення на роботі, не пов’язані з професійною діяльністю, відвідувати стоматолога, зустрічатися з класними керівниками своїх дітей і одночасно доводити, що ви «не верблюд». І, що найголовніше, від цієї метушні не відмахнешся, всі справи доведеться вирішувати за принципом «Фігаро там, Фігаро тут». І, як «хеппі енд» в класичному водевілі, наприкінці року ви маєте великі шанси отримати спадщину, підвищення по службі чи до зарплатні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *