Шахраї на Буковині намагались привласнити товар на півмільйона гривень

Організатору та учаснику організованого злочинного угрупування за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури  повідомлено про підозру у заволодінні майном онлайн-магазину в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 28 ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства, підозрювані замовляли через онлайн-магазин мережеві сонячні інвентори, що являють собою електричний перетворювач вихідного змінного постійного струму (DC) фотоелектричної сонячної панелі в змінний струм (AC) певної частоти та напруги, який може подаватися до комунальної електричної мережі,та шахрайським шляхом, використовуючи підроблені офіційні документи  отримували через поштові відділення товари, не сплативши їхню вартість – майже 500 тис. грн.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали  слідчі  СУ ГУНП в Чернівецькій області.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, – наголошує пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.    

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *