Севастополь хочуть знову зробити закритим містом

сева

Депутати Законодавчих Зборів Севастополя хочуть звернутися від імені городян з наполегливим проханням в установленому законом РФ порядку оголосити на території міста певні обмеження, що стосуються перебування людей, які постійно не проживають і не зареєстрованих в Севастополі

Питання про звернення до Президента РФ Путіну обговорювалося вчора на пленарному засіданні XVI сесії Законодавчих Зборів Севастополя.

Мотивують ініціатори звернення це тим, що Севастополь є головною базою Чорноморського Флоту Росії і фактором стабільності у всьому регіоні, а тому вимагає особливого режиму секретності і забезпечення його безпеки.

Депутати заявили, що нестабільна обстановка в світі і «агресивний настрій західної спільноти відносно Росії може спричинити за собою на території його суб’єктів – Криму і Севастополя – ряд провокаційних актів».

«Необхідно забезпечити економічну, політичну та військову безпеку», – вважають депутати Іван Єрмаков та Василь Пархоменко, які ініціювали підготовку звернення.

Голова Законодавчих Зборів Юрій Дойников назвав це питання «дуже серйозним» і запропонував прийняти протокольне доручення, згідно з яким автори підготують постанову до розгляду на наступне пленарне засідання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *