Ринжук купує в себе на ринку м’ясо

20 років тому, коли рішенням міськвиконкому було створено «міський торговий центр», ніхто навіть не здогадувався, що він перетвориться у гігантське торгове містечко із понад 9 тис. торгових місць і близько 20 тис. працівників.

«Калинівський ринок» недаремно називають четвертим районом Чернівців, адже це справжнє місто в місті, зі своїм мікрокліматом і життям, побутом і розвитком. Заасфальтовані  і освітлені торгові майданчики, аптеки, банки, страхові фірми – все це зробило «Калинівку» найкращим у Західній Україні ринком-гігантом.

Сотні разів ринку пророкували крах. «Злі язики» казали, що ринок «повалиться» через фінансову кризу, зникне від повені чи епідемії, не витримає конкуренції після появи супермаркетів. Але попри всі прогнози скептиків, «Калинка» й досі не просто функціонує, але й процвітає.

Покупців «Калинівського» генеральний директор Іван РИНЖУК запевняє: «На підприємстві існує суворий контроль за правилами торгівлі». Він зізнався, що сам є клієнтом ринку, останнє, що там купував – м’ясо в павільйоні.

Цікава інформація, якою пан Ринжук здивував місцевих журналістів: відвідини Чернівців Даніелем Сваровськи, відомим у світі «кришталевим» магнатом. Сваровськи прибув до Чернівців інкогніто півтори роки тому, досліджуючи ринок весільних суконь. Тож, Даніель відвідав і «весільні» павільйони «Калинівки». Кажуть, був приємно вражений «розмахом» ринку і, зокрема, весільного бізнесу.

Емма АНТОНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *