Пиломатеріали – основа для комфортного та безпечного дому

Міцність, краса, екологічність – все це про пиломатеріали в магазині М2
Пиломатеріали від інтернет-магазину М2 – основа вашого дому. Широкий вибір: дошка, брус, фанера, ОСБ та багато іншого. Зручний онлайн-замовлення та швидка доставка

Пиломатеріали ― основа для багатьох конструкцій та споруд. Деревина має гарний вигляд, дуже міцна, універсальна. Тому вона завжди актуальна. Покращити характеристики, розширити можливості дозволяють новітні технології виробництва. Плити, бруси, різні елементи конструкцій використовуються на різних етапах будівництва. Ці матеріали екологічні та відновлювальні. Сьогодні будівництво без них важко уявити. Вони відіграють важливу роль у створені комфортного і безпечного простору.

Види пиломатеріалів


Дошка обрізна ― один із найпоширеніших видів. Має гладкі краї, однакову товщину. Дошки використовуються для виготовлення меблів, підлоги, ними оздоблюються інтер’єри та екстер’єри. Бруси — пиломатеріали для каркасів будинків, перекрить. Мають високу міцність. Забезпечують надійність і стабільність конструкції. Фанера ― популярний матеріал. Тонкі шари деревини склеюються. Це забезпечує міцність і гнучкість фанери. Використовується в меблевій промисловості, як основа під покриття підлоги, для тимчасових конструкцій на будівельних майданчиках. Орієнтовано-стружкова плита (ОСБ) має високу міцність, вологостійкість. ОСБ часто використовують у будівництві для обшивки стін, виготовлення меблів, як основу для покрівельних матеріалів. ОСБ з доставкою набуває популярності, оскільки це забезпечує зручність та ефективність при транспортуванні матеріалів на будівельний майданчик.

Основні переваги


1. Мають здатність до утримання тепла.
2. Міцність і довговічність. Деревина витримує великі навантаження.
3. Дерево зручно обробляти. Тому можна легко виготовляти елементи і деталі різних форм.
4. Натуральна текстура та колір деревини додають унікальність будівельним проектам.
5. Відмінні ізоляційні властивості. Поглинаються зовнішні шуми. Це забезпечує кращу акустику в приміщеннях і знижує рівень шуму.

Як вибирати пиломатеріали?


До вибору слід підійти відповідально. Врахувати, що:
• рівень вологості не повинен перевищувати 12-15 %;
• поверхня має бути гладка і рівна, без видимих дефектів;
• розміри мають відповідати стандартам;
• наявність сертифікатів якості;
• надійні постачальники з гарною репутацією;
• забезпечення належних умов транспортування, захищеність від вологи, механічних пошкоджень та інших зовнішніх впливів.

Чому інтернет-магазин М2?


Інтернет-будмаг М2 пропонує покупцям якісні матеріали по оптимальним цінам від надійних виробників. Інтерфейс сайту відмінний. Фільтри пошуку допомагають швидко знайти все, що потрібно для проєкту. Замовлення оформлюється оперативно. Оплата замовлення готівкою після доставки. Безготівкова ― на рахунок отримувача по IBAN. Менеджери магазину допоможуть з вибором. Їм можна написати в Телеграмі або зателефонувати. Графік роботи: понеділок-п’ятниця ― 9.00-18.00, субота ― 10.00-17.00. Логістика відмінно налагоджена. Магазин має вантажний транспорт. Доставка здійснюється в короткі терміни.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *