Прибирання в стилі смарт: чому це підходить саме вам


Якщо ви мрієте про ідеальну чистоту в оселі, проте ненавидите прибирати, тоді знайомтесь – https://comfy.ua/robot-pylesos-mojuschij-roborock-s8-pro-ultra-white.html – це робот-пилосос, який вам сподобається. Він здатен прибирати протягом 3 годин без підзарядки, може за один сеанс очистити близько 300 квадратів площі та має ще безліч переваг, про які розповімо далі.

Розумний та самостійний пилосос на варті чистоти в кімнатах


RoboRock S8 Pro Ultra здатен як на сухе, так і на вологе прибирання. Після миття підлоги він також помиє та висушить теплим повітрям мікрофібру, щоб позбутись неприємного запаху мокрого текстилю.
У процесі прибирання робот майже не шумить, звук прибирання такий самий за гучністю, як робота холодильника чи кухонної витяжки.
Пилосос вміє регулювати силу натирання підлоги, тож господарі можуть забути про плями та розводи на ламінаті чи кахлях. Проте якість прибирання все ще лишається на максимальному рівні.
Завдяки своїй потужності та енергоефективності, девайс здатен прибрати до 300 метрів на одному заряді, незалежно від типу підлогового покриття та рівня забруднення. А новітні технології прибирання допомагають пристрою легко виводити навіть найскладніші забруднення.
Незвичний та дещо футуристичний дизайн док-станції обумовлено її функціональністю. Тут пилосос самостійно чистить мішечок для пилу, доливає воду для миття підлоги в резервуар, сушить ганчірку та заряджається.

Переваги віддаленого керування


Завдяки спеціальному додатку ви легко керуватимете пристроєм зі смартфона чи планшета. Тут ви знайдете інформацію про поточний стан приладу, задасте налаштування прибирання, розклад роботи, маршрут. В застосунку також можна виставити віртуальну стіну для робота, щоб обмежити його пересування в тій чи іншій частині оселі.
Віддавши команду прибирати, ви зможете оцінити всі переваги вибору моделі RoboRock S8 Pro Ultra:
• прогресивні датчики сканування рельєфу. Пристрій вміє ідентифікувати пороги, сходи, стіни, тож він пересувається по приміщенню досить швидко, але обережно;
• технологія Reactiv 3D. Розробка покликана гранично обережно обходити невеликі перешкоди під час прибирання та додавати їх на власну карту перешкод;
• потужність всмоктування в 6000 Па. Цього достатньо, щоб позбуватись найдрібнішого сміття з першого ж разу і на будь-якому підлоговому покритті.

Додатково RoboRock S8 Pro Ultra оснащено прогресивним НЕРА-фільтром, що надійно утримує найдрібніші часточки сміття після всмоктування в мішечок, гарантуючи 100-відсоткову чистоту після прибирання.

Обслуговуйте техніку із задоволенням


Здатність пристрою до самообслуговування позбавить вас необхідності чистити щітки чи мити мікрофібру після прибирання. Єдине, що потрібно робити – раз на 7 тижнів міняти мішок для пилу. Все інше пристрій зробить самостійно!
Про підзарядку також не варто хвилюватись – розумний малюк RoboRock S8 Pro Ultra сам підповзе до док-станції, щоб поповнити запас енергії. При цьому він зробить це на 30 відсотків швидше, ніж більшість аналогічних моделей.
Тож якщо вам набридли виснажливі сеанси прибирання, довірте піклування про чистоту та гігієнічність смарт-пристрою і ви щоразу дивуватиметесь чистоті та затишку в оселі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *