Переможці – з Буковини

У Хмельницькому цими днями відбувся чемпіонат України з військово-прикладного виду спорту, в якому взяли участь понад 200 учасників з усієї країни. До складу Національної збірної входили, зокрема, і двоє правоохоронців з Буковини. Один із них – Артур Сергієнко, посів перше місце та став чемпіоном України з універсального бою у ваговій категорії до 80 кілограм. А інший учасник Віктор Трагера виборов два призових місця.

Змагання з універсального бою включають у себе декілька етапів: подолання смуги перешкод, стрільбу, метання ножів та рукопашний бій. У першому етапі  рядовий поліції Артур Сергієнко, інструктор з особистої безпеки відділу професійного навчання УКЗ ГУНП в Чернівецькій області, встановив рекорд. Він найшвидше серед усіх учасників подолав смугу перешкод, пробігши її за 43 секунди. Завдяки результату буковинський поліцейський встановив рекорд на чемпіонаті України з універсального бою. Здобувши перше місце, Артур виконав також норматив майстра спорту з цього військово-прикладного виду спорту.

Сергієнко професійно займається спортом понад 10 років. Зізнається, досвід та загартованість численними змаганнями зіграли вирішальну роль і на цьому чемпіонаті. Наразі поліцейський готується до чемпіонату Європи з універсального бою, який відбудеться восени в Грузії.

Старший інспектор тренінгового центру ГУНП в Чернівецькій області Віктор Трагера посів два призових місця. Зокрема, друге – у розділі «лайт» у ваговій категорії до 85 кілограм та 3 місце у розділі «класика». Поліцейський каже, що перемоги на чемпіонатах такого рівня лише додають впевненості, щоби гідно представляти правоохоронні органи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *