Офіцера військкомату взяли на хабарі

p_47512_1_gallerybig

Про це повідомила прес-служба прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

У повідомленні йдеться про те, що у результаті спільних дій працівників Чернівецької прокуратури та працівників відділення Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області припинено протиправну діяльність начальника відділу Чернівецького міського військкомату майора С. Вказаний офіцер вимагав та одержав від матері призваного за мобілізацією військовослужбовця 500 доларів США за сприяння у складанні та видачі документа, який надавав можливість уникнути направлення у зону антитерористичної операції.

Досудове розслідування щодо цього факту у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, здійснюється слідчим слідчого управління УМВС України у Чернівецькій області.

Закон передбачає покарання за скоєння цього злочину – позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *