Обленерго продовжує сьогодні розпочату вчора роботу з відключення чернівчан за борги

На 30 січня у Чернівцях заплановано відключити за борги 31 споживача. Найбільші борги у списках на відключення на вівторок становлять – 85,7 тис грн, 56,2 тис грн, 33,8 тис гривень, – повідомляє Чернівціобленерго. І закликає: -Друзі, ще є шанс відкликати вас зі списків.
Станом на ранок понеділка було заплановано відключити 38 абонентів із заборгованістю, Проте в останній момент п’ятеро споживачів розрахувалися з боргами, тож у роботі залишився список на 33 домогосподарства – за ними і працювали.
До прикладу, серед абонентів у списках на сьогодні, вівторок, найбільші суми боргу становлять: 71,7 тис грн, 50,4 тис грн, 43 тисячі гривень, які назбирали здебільшого мешканці приватних особняків. Хоча серед боржників також є і квартири у багатоповерхівках.
Щодо загальних списків заборгованостей по місту Чернівці – наразі йдеться лише про найбільші суми. Отже, станом на 1 січня 2024 року енергопостачальна компанія ТОВ ЧОЕК сформовала початкові списки боржників з найбільшими сумами по місту – 417 абонентів на суму 7 млн 239 тис грн.
Зауважимо, що до початку кампанії з відключення споживачів у Чернівцях, після попереджень про можливе відключення 48 споживачів міста погасили свою заборгованість на загальну суму 900 тис грн, – отже їх відкликали зі списків, тож цих споживачів відключати не будемо.
Нагадуємо, Обленерго виконує лише технічну роботу – здійснює відключення домогосподарства за запитом від енергопостачальної компанії. Але формує списки боржників на відключення – ТОВ ЧОЕК.
Щодо нарахувань, оплати і боргів за спожиту електроенергію звертайтеся до ТОВ ЧОЕК – м. Чернівці, вул. П. Целана, 6.
Call-центр компанії (0372) 5-8888-5.
Пресцентр АТ Чернівціобленерго

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *