«Ні!» – кредитному рабству!»

Звернення Чернівецької обласної ради до Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України та Нацбанку стосовно законодавчого регулювання повернення валютних кредитів фізичними особами підтримала Волинська обласна рада.

Про це йдеться у листі, який надійшов на ім’я голови Чернівецької обласної ради Івана Шилепницького від його волинського колеги Анатолія Грицюка. Голова Волинської обласної ради повідомив про акцію протесту під гаслом «Ні!» – кредитному рабству», яка пройшла в Луцьку, та конференцію, учасники якої вимагали від керівників банківських установ негайно розробити механізм допомоги позичальникам і тим, хто поклав власні гроші на депозит.

Він зазначив також, що погашення кредитів населенням та повернення заощаджень з банківських установ є найбільш актуальною проблемою для волинян, тому Волинська обласна рада підтримала звернення Чернівецької обласної ради в частині законодавчого регулювання повернення валютних кредитів фізичними особами та знецінення гривні відносно курсу іноземних валют і висловила вдячність буковинським депутатам за небайдужість в умовах фінансово-економічної кризи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *