Не бій, а співпраця: БГО обговорювало питання відносин з Обленерго

Напередодні виходу номера відбулося чергове засідання БГО. Буковинське громадське об’єднання, до складу якого ввійшли 15 громадських організацій краю, наприкінці 2012 року поставило  за мету  захистити громадян у протистоянні з підприємством-монополістом ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» та виступити за надання чесних, прозорих і доступних послуг  електропостачання.

DSC_1332

Координатори засідання окреслили основні проблеми, зупинилися на відсутності культури взаємовідносин між працівниками Обленерго та споживачами, недостатнім забезпеченням безпеки людей та реагуванням підприємства на скарги та звернення громадян. Окремо постало питання непрозорості інформації про тарифи на надання послуг. Як зазначила Лідія Анциперова, голова ради Конфедерації профспілок недержавного сектору економіки Чернівецької області: «Світло – це суспільне благо, яке стосується кожної людини, тому ми, як суспільство, маємо знати, що відбувається в тій організації, яка надає нам це суспільне благо».

Депутат обласної ради Руслан Мельник укотре наголосив на необхідності створення тимчасової контрольної комісії з вивчення постачання та здійснення розрахунків за спожиту електроенергію на території Чернівецької області.

Учасники об’єднання планують 22 квітня винести дані питання на публічне обговорення за участі представників ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго».

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *