Нардепи за 2 години знайшли ще 5 способів розорити українців

Таку оцінку дали експерти напрочуд активній роботі нардепів, які протягом кількох вечірніх годин 20 вересня прийняли в першому читанні 5 документів. Мета – збільшити бюджет наступного року.

Першим пройшов документ, який піднімає акцизні ставки на пиво, міцні та  ігристі вина, сидр, спирт і цигарки. Натомість для власного бізнесу, тобто для спрощенців 5-ї та 6-ї груп, у кого річний дохід досягає 20 млн. грн, нардепи зменшили ставки єдиного податку від 7% і 10% до 5% і 7%.

Зазнала небезпечних рис і Земельна реформа. Народні обранці затвердили зміни до Земельного кодексу, а парламентська прес-служба радо повідомила, що, мовляв, мораторій на продаж землі продовжили щонайменше до 1 січня 2016 року. Та, на жаль, мораторій цей буде  миттєво знятий після прийняття закону «Про обіг земель сільськогосподарського призначення». А це може статися вже 4 грудня на останньому засіданні Ради нинішнього скликання.

Податком на утилізацію всіх транспортних засобів та прийняттям у першому читанні урядового законопроекту «Про внесення змін до деяких законів України стосовно добровільної сплати єдиного внеску» завершилося плідне засідання ВРУ Це показовий документ, який дозволить нашим заробітчанам із-за кордону покрити дефіцит Пенсійного фонду України.

Можуть же працювати наші обранці, коли захочуть!.. 

Вл.інф 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *