Найкращий екскурсовод отримає 1000 гривень

Щоби популяризувати Чернівці, як туристичне місто на засіданні Чернівецької міської ради вирішили протягом липня – вересня цього року провести конкурс на кращого екскурсовода.

До складу конкурсної комісії, що визначатиме переможців, увійшло 16 осіб. Серед них – працівники профільних департаментів міської ради, науковці, співробітники музейних та архівних установ, представники туристичного бізнесу, громадські активісти. Очолює конкурсну комісію заступник Чернівецького міського голови Петро Ротар.

Участь у Конкурсі можуть брати екскурсоводи туристичних фірм, члени громадських об’єднань, краєзнавці та екскурсоводи міста, що мають дозвіл на право здійснення туристичного супроводу і провадять свою діяльність на території Чернівців.

Змагання проводитимуться в 3 тури. Перший з них ґрунтуватиметься на вивченні наданих конкурсантами текстів екскурсії, другий передбачає безпосереднє проведення пішохідної оглядової екскурсії по історичному центру міста Чернівців, і третій – визначення та урочисту церемонію нагородження переможців Конкурсу.

Найкращі, за результатами цих професійних змагань, екскурсоводи Чернівців отримають дипломи та грошові винагороди за рахунок коштів міського бюджету в розмірі 1000, 600 та 400 гривень відповідно за перше, друге та третє місце.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *