Найкраща чернівецька сім’я – у каратистів

У 9-му міському конкурсі «Молода сім’я-2010» взяли участь7 родин. Вони змагалися у 5 конкурсах: пригощали членів журі власноруч приготовленими стравами, танцювали, співали, розповідали історії свого знайомства та демонстрували родинні обереги.
Переможцями конкурсу стали Жанна і Станіслав Золотухіни. Станіслав – президент Чернівецької обласної федерації карате-до Сін Сьобу, а Жанна, хоча й працює викладачем правознавчих дисциплін, також захоплюється цим видом спорту. Вона здобула синій пояс та звання кандидата у майстри спорту.

У номінації «оригінальна родина» перемогли вчителька трудового навчання школи №27 Лілія Бікбаєва та її чоловік, автослюсар Василь Молдован. «Артистичною родиною» стали власники кав’ярні «Джем» Надія та Давид Стрельчуки, у номінації «родинний талант» перемогу здобули вчителька початкових класів Реваківської школи Марина та водій компанії «Пілігрим» В’ячеслав Тупички.
Студентка БДМУ Анастасія та інспектор служби міжнародних перевезень Вадим Мирзи перемогли у номінації «Вірність сімейним традиціям». Перемога у номінації «Сімейна гармонія» дісталася викладачеві англійської мови для гуманітарних факультетів ЧНУ Оксані та викладачеві фізкультури ЧНУ Юрію Тумакам. А приз глядацьких симпатій здобули провідний спеціаліст «Ощадбанку» Інна та слідчий з розслідування ДТП УМВС в Чернівецькій області Юрій Колесніки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *