На Петрівському ярмарку в Чернівцях волонтери Об’єднання «Буковина – українському війську» збиратимуть кошти для допомоги українській армії

11 та 12 липня 2015 року під час Петрівського ярмарку в Чернівцях волонтери Об’єднання «Буковина – українському війську» збиратимуть кошти для допомоги українській армії.

volonter

Зокрема, для доправлення на передову заготовлених славними ґаздинями з міста Заставни, волонтерами «Буковина – українському війську», галушок, м’яса та інших домашніх страв (продукція відправляється на передову одразу після ярмарку, і це вже 12-тий заготовлений ними «гуманітарний конвой»!). Також збиратимуться кошти на потреби поранених і на підтримку функціонування реабілітаційного центру для військових.
Усі охочі зможуть придбати та покуштувати вироби, які відправляються волонтерами на фронт, а також допомогти військовим, отримавши на згадку сувеніри, виготовлені дітками, сфотографуватися з військовими, які ще недавно були на передових позиціях української армії, а також переглянути показові виступи бійців клубу «Цитадель».
Шукайте нас на ярмарку! Заставнівські газдині будуть на ярмарку на розі вулиць Головна та Садова, сувеніри – на площі Святої Марії (колишня Турецької криниці), а також навпроти готелю “Буковина”, де відбудуться також показові виступи бійців «Цитаделі».
“Не залишайтесь осторонь! Підтримайте тих, хто боронить незалежність України на Сході”, – закликають представники Об’єднання «Буковина – українському війську».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *