На оздоровлення дітей влітку виділять понад 1 млн. грн.

Таке рішення було прийняте сьогодні на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Цим рішенням члени виконкому затвердили план заходів із літнього оздоровлення дітей та їхній кошторис. Зокрема, цього року планується забезпечити оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, талановитих та обдарованих дітей, безпритульних дітей, дітей, що постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій та катастроф.

Традиційно буде організовано роботу пришкільних таборів денного перебування у загальноосвітніх закладах міста та міського пересувного туристичного табору “Стежинка” при Центрі дитячої та юнацької творчості. В позашкільних навчальних закладах все літо працюватимуть гуртки, творчі об’єднання, клуби за інтересами, для дітей організовуватимуть туристичні та екскурсійні подорожі-поїздки для ознайомлення з визначними пам’ятками вітчизняної історії, відвідування музеїв, інших закладів культури та мистецтва.

Крім того, влітку щотижня проводитимуть безкоштовні кіносеанси для організованих груп школярів, учнів шкіл-інтернатів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених  сімей. Кожної неділі та у святкові дні відбуватимуться конкурси караоке біля фонтану, ігротеки для дітей в Центральному парку культури і відпочинку імені Т.Г.Шевченка.

Загальний кошторис заходів на оздоровлення влітку чернівецьких дітей складає 1 мільйон 307 тисяч гривень.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *