На черговому засіданні тимчасової контрольної комісії

з моніторингу стану ліквідації наслідків стихійного лиха, здійснення громадського контролю за цінами, розподілом гуманітарної допомоги, цільовим і ефективним використанням виділених коштів депутати обласної ради заслухали інформацію керівників низки структурних підрозділів обласної державної адміністрації.Йшлося про підсумки роботи з оздоровлення дітей, які проживають у населених пунктах, постраждалих від стихійного лиха, стан ремонтно-відновлювальних робіт на об’єктах автодорожнього господарства комунальної власності та про ситуацію з використанням коштів, призначених на ліквідацію наслідків повені.
За підсумками обговорення питань порядку денного члени тимчасової контрольної комісії, утвореної рішенням 21-ї сесії обласної ради, звернулися до Контрольно-ревізійного управління в Чернівецькій області з пропозицією перевірити правомірність відбору дітей, яких було направлено на оздоровлення до «Артеку». З числа членів тимчасової комісії також утворено робочі групи, яким доручено ознайомитися із станом робіт щодо відновлення комунальних об’єктів автодорожнього господарства та технічним станом інших об’єктів інфраструктури територіальних громад, розташованих на підтоплених територіях. Про результати своєї роботи члени робочих груп доповідатимуть на наступному засіданні тимчасової контрольної комісії.
Голова тимчасової
контрольної комісії Франц ФЕДОРОВИЧ, зокрема, повідомив, що на телефон спеціальної «гарячої лінії» Чернівецької обласної ради звернулося понад 30 мешканців територій, постраждалих від повені. Звернення стосуються передусім проявів необ’єктивності місцевих комісій в оцінці розмірів завданої стихією шкоди, фактів забруднення колодязів, інших джерел питної води. Усі скарги та звернення розглянуто депутатами крайового парламенту, закріпленими за відповідними територіями.
У роботі тимчасової
контрольної комісії взяв участь голова Чернівецької обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *