Мольфарка Магдалена МОЧІОВСЬКИ: «Янукович занадто багато знає, щоби залишатися живим…»

Читаю «Заповіт» Тараса Шевченкай укотре впевнююсь, яка це надзвичайна людина. Усі його віршовані рядки – пророцтва. Як хочеться зазирнути у майбутнє, щоби дізнатися, як надалі розвиватимуться події в Україні. Закарпатська мольфарка Магдалена Мочіовски вміє таке робити. Чи вірити в її дар передбачення – вирішуйте самі. (Розмова велася у середині цьогорічного березня).

-magdalenа

 «За всі злочини він відповість»

Що думаєте про останні події, які відбулися в нашій країні?

–Як будь-який громадянин України, переживаю за долю держави. Мольфарам не можна втручатися у політику. Ситуація серйозна, ми стоїмо перед окупацією нашої країни Російською Федерацією. За Божої допомоги наша держава вийде з глибокої політичної кризи. Сказати, що обійдеться без кровопролиття, не можу: кров уже пролилася. За спиною цього пролиття крові стоїть Росія на чолі з Володимиром Путіним. Росія не зацікавлена в територіальній цілісності України. Єдину маріонетку, яку мав Путін на території нашої держави – Віктора Януковича, –  він уже втратив. Він хоче повернути Януковича, але я цього не бачу. Мене запитують: житиме Янукович чи його вб’ють? Навіть, коли людині залишилося жити кілька годин, днів чи місяців, не можу цього сказати. На це є Господь Бог, який такі питання вирішує. Сказати можу одне: за всі злочини, які він скоїв проти народу України, він відповість.

 

 «Ікона Божої матері в його кабінеті висіла перегорнутою…»

Що означають розіп’яті орли, яких знайшли в Межигір’ї?

– Це дуже сильний магічний ритуал, чорна магія. Він провів цей ритуал, аби уникнути смерті. Він не довгожитель, але скільки йому жити – не мені судити. Сльози матерів Небесної сотні, усіх стражденних та покалічених, їхніх родичів та друзів просто так не землю не падають. Господь Бог обов’язково його покарає. Не хотілося би, щоби ця смерть була легкою. Він на таку не заслуговує.Наразі Путін не зацікавлений його прибрати. Коли є хоча б один шанс, що через нього можна впливати на політичну ситуацію в Україні, його триматимуть живим. Але незабаром він стане непотрібним…

– Дехто з експертів вважає, що Януковича зазомбували, інші кажуть, що в нього психічна хвороба…

–Янукович не контролює ситуацию, в якій перебуває. Судячи з його вчинків, бачила його й на прес-конференції, він неадекватний. Цілком втратив оцінку реальності. Перебуває у смертельній агонії…Знаю, що в Януковича чимало чаклунів, які займаються чорною магією. Він зібрав навколо себе багато церковних атрибутів, які не були шановані.

Ці церковні атрибути хотіли використовувати не з добрих намірів. Ікона Божої матері в його кабінеті висіла перегорнутою… Він лише прикривався церквою. За допомоги чорної магії намагався не лише впливати на долю людей, що його оточували, але й на долю України. Не думаю, що його зомбували. На нього зібралося чимало компромату. Усі бачили, як він жив. Для нього нічого цінного не було, немає й не буде. Він не цінував дружину. У мене враження, що він не цінував навіть своїх дітей. Це людина, в якій сидить демон, що нею керує. Але віра українців така сильна й непорушна, що жодна нечисть нічого поганого вчинити нашій країні не може. Наш народ вірить у силу Божию і перебуває під покровительством Божої Матері.

              

           «До влади прийдуть люди, на яких не очікують узагалі» 

Яким буде політичне майбутнє яскравих політиків? Скажімо, Яценюка, Тимошенко…

– Після виборів, які вже невдовзі, будуть серйозні зміни на політичній арені України. До влади прийдуть люди, на яких не очікують узагалі. Вони вигулькнуть нізвідки. Усі вони – молоде покоління. До 40 років.

Президентом буде також молода людина до 40 років?

–За моїм прогнозом, президентом буде молода людина. Не визначатиму, чоловік чи жінка. Народ подумає, що під когось працюю. Я аполітична людина. Але так само, як і кожний громадянин України, хочу для  нашої країни кращої долі. І щоби на посту президента була гідна людина.  В майбутньому вся влада буде сконцентрована не в президента (як це було), а в парламенті, і залежатиме від прем’єр-міністра.

           

 «Сильна й нероздільна Україна є загрозою для Росії»

Що очікує на Росію й Путіна?

– Як Росія не хотіла б зруйнувати Україну, українську націю, наш народ сильний духом. Зламати його неможливо. Те, що хоче Путін зробити для нас – розкол, сепаратизм тощо – очікує… на нього. Побачите, дуже швидко усе це відбудеться і в Росії. Ситуація, що склалася наразі, в тому числі і в Криму, – справа рук окремих людей, яким за це платять. Сильна й нероздільна Україна є загрозою для Росії, яка опинилася у важкому політичному становищі. Там будуть серйозні проблеми і у фінансовому плані. Ані Путін, ні Медведєв не вічні. Там теж є багато молодих політиків, які вийдуть на марену. Росія заслуговує на те, щоби там запанували справедливість та демократія.

У Криму може бути війна?

– Ні. Йдеться не про війну як таку. Режим Путіна веде підпільну терористичну війну. Терористами й фашистами є не ми, а вони. Ми на їхню територію військової техніки не вводили. Не треба сіяти паніку, скуповувати продукти. Нам не загрожує ні голод, ні економічна криза. Нам удасться зміцнити економіку й втримати нашу валюту. Виїжджати до Польщі, Угорщини чи Румунії не треба. Загрози немає.

 

Небесна сотня – «це люди, яких обрав сам Господь»

Хочу згадати про Небесну сотню. У цих людей така доля?

–Доля кожної людини вирішується не при народження, а ще під час самого зачаття. Це люди, яких обрав сам Господь. Вони мученики, які віддали життя заради нашого майбутнього. Заради майбутнього України. Впевнена, рано чи пізно Небесну сотню буде визнано мучениками.

Сюзанна БОБКОВА, «Високий замок»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 коментарі “Мольфарка Магдалена МОЧІОВСЬКИ: «Янукович занадто багато знає, щоби залишатися живим…»”