Кримінал

Украв – одружився – в тюрму…
Напередодні Нового року серед білого дня невідомий увірвався до ювелірного магазину в Чернівцях, і, погрожуючи продавщицям пістолетом, як пізніше встановили – пневматичним, заштовхав їх у підсобку, після чого, розбивши вітрину, вкрав золоті вироби на суму 82 тис. грн і втік.
По «гарячих слідах» зловмисника затримати не вдалося. Не давали результатів і подальші пошуки, але злодій видав себе сам. Як розповів заступник начальника управління карного розшуку Віктор ВОЙТКОВ, затриманий – 23-річний чернівчанин – вліз у борги через кредити, які брав на святкування весілля. Щоби розрахуватися, він зважився на злочин. Після розбійного нападу він продав золото скупнику. При обшуку в оселі скупника вилучено частину викрадених ювелірних виробів.
Стріляють, ріжуть, вішаються…
26-річний мешканець Мамаївців на власному екскаваторі проводив упорядкування території ресторану у  Шипинцях Кіцманського району. Через необережність екскаватор перекинувся і впав у яму. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці пригоди.
За добу в Чернівцях сталося два самогубства. 54-річна жінка, що мешкала на вул. Комарова, повісилася у власній квартирі. Інша, 45-річна, чернівчанка перерізала собі вени у ванній кімнаті власного помешкання на вул. Маяковського.
До Хотинської ЦРЛ з проникним пораненням шиї потрапив 49-річний житель с. Рукшин. Він повідомив, що невідомий вистрілив у нього з пневматичної рушниці. Співробітники карного розшуку затримали 38-річного односельчанина потерпілого. Мотиви злочину з’ясовуються.
Марихуана всюди
Співробітники Новоселицького райвідділу міліції затримали 35-річного жителя села Магала, який зберігав у власній оселі марихуану. Під час обшуку в його кімнаті було вилучено 400 г марихуани, ще 1 кг цього  зілля працівники міліції знайшли на горищі. Затриманий уже був судимий за розбій.
Цього ж дня вилучили ще 300 г марихуани: у Ванчиківцях затримали 25-річного місцевого мешканця, який зберігав наркотики з метою збуту.
Сектор зв’язків з громадськістю УМВС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *