Користь столового срібла

Срібний посуд уже багато століть має попит. Ще в античні часи столові прибори з цього дорогоцінного металу прикрашали царські столи, а воїни брали срібні чаші в походи, щоби цілющі властивості металу захищали їх від різних недуг.

Чому срібло таке корисне?

Столове срібло купити можна як собі, так і на подарунок. Лікарі та вчені наголошують на  бактерицидних властивостях металу. Ще древні єгиптяни прикладали на серйозні рани, місця опіків срібні пластини. Такий метод дозволяв знезаражувати рану, сприяв швидкому загоєнню.

Сучасні експерти дійшли висновку, що срібло здатне за три дні «перемогти» паличку дифтерії, а за один день – паличку тифу. Іони срібла зупиняють ріст грибків.

https://youtu.be/b8PxYdVjeEQ?list=PLxMslqkczKgaIsd4tbUo0T0rxdhJ92Gtl

Срібний посуд: незаперечна користь

Зі срібла виготовляють дуже багато різних столових приборів. На полицях ювелірних магазинів можна знайти виделки, ложки, чайні набори, келихи, чарки.

Столове срібло має позитивні властивості, тож і значні переваги над звичайним посудом:

  1. Посуд із срібного сплаву довговічний і не втрачає властивостей протягом багатьох років.
  2. Має аристократичний і солідний зовнішній вигляд.
  3. Метал має високий ступінь теплопровідності. Столові прибори зі срібла швидко остуджують їжу.
  4. Срібло має гіпоалергенні властивості. Посуд з нього безпечний, не токсичний, його можна використовувати також для дітей.
  5. Іони срібла сприятливо впливають на імунну систему людини, столове срібло діє як антибіотик

Посуд зі срібного сплаву краще вибирати 925-ї проби, тоді виріб не буде темніти.

Де можна купити якісне столове срібло?

Столове срібло можна купити на сайті ювелірного магазину https://zolotoy-standart.com.ua/. У каталозі ви зможете знайти різноманітний асортимент срібного посуду 925 проби та столових приладів. Вироби від надійних і перевірених виробників, кожен столовий прилад має клеймо і бирку виробника. Доставка забезпечується до усіх міст України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *