Karl Lagerfeld — ікона моди та легенда рок-шику

Він був і залишається одним з найбільш культових будинків моди XXI століття. Саме прогресивний підхід до виробництва, характерна естетика та неймовірна продуктивність зробили бренд таким, який він є сьогодні. Кутюр’є з Німеччини, якого часто називали генієм, піднявся на вершину модної індустрії понад півстоліття тому і зміг залишатися там до самої смерті. А зараз, коли управлінням, розробкою дизайну та рекламними кампаніями займаються зовсім інші покоління, німецький будинок моди залишається вірним своїй філософії та фірмовій естетиці.

Бренд сьогодні

Вироби Karl Lagerfeld завжди відображали гардероб сучасних людей: поєднання класичних, спортивних і кежуал ноток. У сезоні весна-літо 2021 дизайнери зробили ставку на спортивні та трикотажні моделі, а також одяг з деніму.

В актуальній колекції є все необхідне: брюки, сорочки, піджаки та костюми для ділових образів, для streetstyle та casual луків.


Для вас ми підібрали топ поєднань:

  • Шорти та футболка м’ятного кольору — стильний і легкий варіант для літа. Бавовна — приємна до тіла та володіє повітропроникними характеристиками. Гармонійним доповненням стануть білі снікери та поясна сумка.
  • Лляна сорочка у смужку буде чудово виглядати в комбінації з темними брюками та кросівками — це рішення для будь-якого приводу.
  • Яскравою річчю може стати пудрове худі в ансамблі з джинсами, кедами та рюкзаком. Варто тільки наважитися на таке поєднання.
  • І, звісно, ми не могли не підібрати лук для любителів ділового стилю. Темно-сірий костюм у смужку, біле поло та чорні дербі — найкраще рішення, щоб виглядати не тільки солідно та строго, а й стильно. 

Ознайомитися з актуальним асортиментом марки ви можете в інтернет-магазині Ultrashop. Тут представлені новинки із останніх колекції, тому ви завжди зможете підібрати найсучасніші моделі для втілення власних фешн-ідей. Бажаємо приємного шопінгу та новомодних речей у гардеробі!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *