Громадсько-політичній діяльності – повна прозорість!

Починаючи з 2005 року Чернівецький міський Центр захисту приватних підприємців і підприємств малого бізнесу, започаткував публічне оприлюднення фінансових показників своєї діяльності.

В 2005 році нашу ініціативу підтримали дві громадські організації: „Чернівецький „Бізнес-Центр” (Порчук М.), „Буковинська партнерська агенція” (Анциперов А.), що не можна сказати про інші громадські організації та політичні партії Чернівецької області.

Жодна політична партія не спромоглася чесно і прозоро заявити про свої фінансові надходження і видатки. В 2006-2007 роках громадські організації і політичні партії скромно промовчали.

В 2009 році продовжуємо традицію прозорості і відкритості громадянського суспільства. Звертаємося до всіх громадських організацій та політичних партій міста і області з пропозицією оприлюднити через ЗМІ показники своєї фінансово-господарської діяльності, для того, щоб громада і влада знали реальну картину розвитку громадянського суспільства на Буковині.

Хто спроможний чесно і прозоро задекларувати свої доходи і видатки, той має моральне право на конструктивну критику влади.

Фінансові показники Центру захисту підприємців за 2008 рік

з врахуванням надходжень на всі розрахункові рахунки

№ п/п Джерело надходження Стаття витрат Фактично отримано, тис.грн. Фактично витрачено, тис.грн.
1 Департамент економіки Чернівецької міської ради Інформаційна „Гаряча лінія з питань підприємництва” 41,0 41,0
2 Субсидія з обласного бюджету Придбання програмного забезпечення «Анти плагіат» для Чернівецького національного торгівельно –економічного університету 5,0 5,0
3 Субсидія з обласного бюджету Виготовлення і друк книги «Складові успіху власної справи» 10,0 10,0
4 Субсидія з обласного бюджету Виготовлення і друк книги «Крок за кроком на шляху протидії корупції в Чернівецькій області»» 7,0 7,0
5 Субсидія з обласного бюджету Друк інформаційних плакатів про служби, які займаються проблемами корупції 3,0 3,0
6 Фінансова допомога фізичних осіб Господарські витрати організації 8,0 8,0
Всього: 74,0 74,0

Голова правління  Ігор Кухарчук

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *