Гороскоп на червень

Обставини – це те, що ми з ними робимо

Фінанси

Фінанси Овнів цілком залежать від коханої людини, а Тельці отримуватимуть потроху звідусіль. Близнюки будуть з прибутком… коли вчасно віддадуть борги, Ракам доведеться йти на кардинальні рішення. Фінансове благополуччя Терезів та Козорогів залежить від операцій з нерухомістю, втім, останнім можна ще чекати допомоги від родичів. Дівам не варто шукати додаткових джерел надходжень, а Стрільцям можна отримати максимум від колективних вкладень. Водоліям та Рибам доведеться докладати зусиль, але вони будуть винагороджені за це. Скорпіони отримуватимуть прибутки в третій декаді, і лише Левам доведеться маневрувати між ризиками та втратами.

Робота, кар’єра

Овни та Раки можуть потрапити в елітне середовище або отримати змогу для втілення оригінальних ідей, тільки вони повинні уникати конфліктів. Тельці снуватимуть там і тут, і всюди вдало. Активні контакти показані також Близнюкам, Скорпіонам та Стрільцям, щоправда, Близнюкам не варто починати нові проекти. Терези можуть спробувати реанімувати колишню справу, а Водолії відчують смак нових починань та творчості. Левам слід організувати роботу оточення на себе, а Дівам протипоказані колективні справи. Обом знакам не слід випускати з поля зору недоброзичливців. Місяць напруженої роботи світить Козорогам та Рибам, для багатьох з них стане прибутковою надомна праця.

Кохання, сім’я

Овнам та Близнюкам світить нове кохання здалека. У сімейних труднощах від них залежить наведення ладу. Тельці вчитимуться поступатися і не давати приводів для ревнощів. Раки та Діви перевірять почуття: красиві подарунки не переконують, захочеться поставити крапку на давніх стосунках. Сімейним Левам і Терезам закортить романтичного свята кохання, через це можливі конфлікти. У Скорпіонів може розпочатися службовий роман, добре подумайте, чи воно вам треба. Особисте життя посяде несподівано значне місце для Стрільців. Козорогам може зашкодити тінь минулого кохання. Водолій сміливо кинеться у вир кохання, розваг та задоволень. А Риби можуть вдало вирішити наболілі сімейні проблеми.

Здоров’я

Овнам та Рибам варто відпочити в санаторії чи пройти курс оздоровчих процедур. Тельцям рекомендується не вживати сирих чи несвіжих продуктів, не перевантажуйтеся калоріями. Близнюкам же дієти цього місяця протипоказані. Висока працездатність Раків може призвести до травм. А Стрільцям забої й переломи світять через незвичну… незграбність. Левам і Скорпіонам не слід забувати про здоровий глузд і поміркованість в їжі. Краще за всіх почуватимуться Діви та Терези, хоча Дів застерігаємо від надурочної роботи. Козорогам на період до 20 червня варто запланувати косметичні процедури, лише не намагайтеся обійтися дешево. Для Водоліїв велика ймовірність зачаття.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *