Гороскоп на 27 лютого-6 березня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 27 лютого-6 березня

ОВЕН

Зірки на вашому боці, коли ви не будете марнотратити 28-го і хвалитися успіхами 3-го. Не очікуйте сторонньої допомоги 1-го, активно працюйте 3 та 6-го. Уникайте конфліктів 2-го, 4-те присвятіть коханню.

ТЕЛЕЦЬ

Заводячи партнерство, 27-28-го не забувайте покладатися на себе. 1-го стережіться отруєння, 5-го вас можуть ошукати з грішми. Коротка поїздка буде вдалою 2-го, 3-го краще не виходити з дому. Правильно ставтеся до несподіванок!

БЛИЗНЮКИ

Гарний тиждень, коли скористаєтесь можливостями 1-3-го або 5-го. 27-28-го варто поїхати для вирішення задавненої справи, 4-го зробіть щось важливе для сімейного благополуччя і розділіть з коханими успіх 6-го.

РАК

Закінчуйте лютий і з ним конфліктні настрої. 2-го не марнотратьте, 6-го можна вдало розпорядитися грішми. Для важливих справ скористайтеся 1 або 5-м, 3-4 можна виряджатися в дорогу. Особисте неактуальне.

ЛЕВ

Утримайтесь цього тижня від важливих рішень, започатковуйте проекти 1 або 4-го, 28-го дозвольте собі короткий відпочинок. 2 і 5-те – конфліктні дні, краще не спілкуватися з начальством. 6-те присвятіть особистому.

ДІВА

Діловий престиж ще не означає значного прибутку. 28-го не довіряйте фінансових документів, 2-го та 5-го не освідчуйтесь і не укладайте угод. 3-го уникайте спілкування. Зате 1-го та 6-го розкручуйтесь на всю котушку!

ТЕРЕЗИ

Дотримуйтесь рішень, прийнятих 27-го, хоча не всі будуть задоволені і це може спричинити конфлікт 1-го. Напрацьовуйте зв’язки 2-го, а 3-го не укладайте угод. 5-го обережно з технікою, 6-те присвятіть коханим.

СКОРПІОН

27-28-го час заспокоїтися і припинити конфлікти.1-2-го можна відпочити, 3-го дізнаєтесь про щось важливе. 4-5-го уникайте начальства і з’ясування стосунків, 6-го – велика ймовірність захворіти. На коханих не відволікайтеся.

СТРІЛЕЦЬ

27-28-го отримаєте можливість правильно розпорядитися фінансами. У справах 1-3-го допомоги не шукайте, вдалими будуть контакти 4-го. Не конфліктуйте 5-6-го, наслідки можуть бути непередбачуваними.

КОЗЕРІГ

Скористайтесь сприятливим моментом 27-28-го для започаткування бізнесу. Здоров’я потребує уваги 1-го. Шукайте партнерів та укладайте угоди 2-го або 4-го. Гроші, отримані 3-го, цілком вкладіть у справу.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня вам треба бути дуже обережними з грошима й документами. Попередні зусилля матимуть несподіваний фінал 27-го. 1-го уникайте домовленостей, 3-го не конфліктуйте. 5-го можна підписувати угоди або освідчуватися.

РИБИ

27-28-го краще поїхати на короткий відпочинок. Натомість вже від 1-го починайте активно працювати, аби 5-го мати прибуток. 3-4-го уникайте транспорту і начальства. 6-го можете отримати несподівану звістку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *