Гороскоп на 1-7 жовтня 2010

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 1-7 жовтня 2010

ОВЕН

1-2-го не вистачатиме грошей, тож важливого нічого не розпочинайте. 3-4-го не метушіться між удачею та розчаруванням, а працюйте далі. Конфлікти 5-6-го матимуть непередбачувані наслідки. 7-ме присвятіть родині.

ТЕЛЕЦЬ

Завершуйте рутинні справи і не витрачайте зайвих грошей 1-2-го. Справи 3-4-го мають завершуватися удачею. 5-го стережіться застуди. 6-го не розпочинайте нових проектів, а 7-го не надто переймайтеся тимчасовими прикрощами.

БЛИЗНЮКИ

1-го можна розраховувати на чиюсь допомогу, а 2-го покладайтеся лише на себе. 3-4-го уникайте будь-що конфліктів. 5-го можливі грошові надходження, але на все, що захочете зробити 6-7-го, грошей не вистачить.

РАК

Документи, підписані 1-го, принесуть грошовий зиск. 2-3-го, навпаки, не беріться до фінансових справ. Поїздки 4-5-го підуть на користь, 6-го дізнаєтеся приємну новину. 7-го, навпаки, нікуди не вирушайте.

ЛЕВ

Поїздки та знайомства 1-2-го спричинять ваше незадоволення, а 3-го будуть корисними. У виборі 4-5-го дослухайтеся лише до внутрішнього голосу. 6-7-го одна з численних зустрічей може бути з кимсь неприємним.

ДІВА

1-2-го можна отримати гроші й трохи відпочити. Натомість 3-4-го не вистачатиме грошей і дошкулятиме шеф. 5-го не починайте важливих справ, а 6-го, навпаки, треба зробити якнайбільше. 7-го будете усім незадоволені.

ТЕРЕЗИ

1-го ретельно перевірте фінансові документи, 2-3-го укладайте угоди. 4-го краще за все відпочити. 5-6-го дуже важливо зробити правильний вибір: куди вкладати гроші. 7-го – не найкращий день для фінансових починань.

СКОРПІОН

Не починайте важливого 1-го і не витрачайте грошей 2-го. 3-4-го будьте уважні з новими знайомими, бо вже 5-го можете дізнатися про них щось неприємне. 6-7-го витрачайте гроші тільки на найнеобхідніші речі.

СТРІЛЕЦЬ

1-2-го не довіряйте нікому грошей. 3-4-го намагайтеся зробити якнайбільше за розпочатими проектами. 5-6-го, навпаки, зведіть на нуль ділову активність. 7-го краще не виходити з дому і не користуватися транспортом.

КОЗЕРІГ

1-2-го – сприятливі дні для починань і ділових контактів. 3-го ймовірні грошові втрати. 4-5-го матимете змогу порадувати родину подарунками. Коли треба вирушати у відрядження, зробіть це 7-го, бо 6-го слід відпочити.

ВОДОЛІЙ

1-2-го матимете можливість для додаткового заробітку. 3-го не витрачайте часу на розчарування, а 4-5-го не шукайте допомоги. 6-го матимете змогу для контактів і починань, а 7-го навпаки не починайте важливого.

РИБИ

Інтуїція підкаже, що 1-2-го краще не починати важливих справ, а 3-го взагалі не виходьте з дому. 4-го можна шукати партнерів і спонсорів, а 5-го – проходити медичне обстеження. Наступних два дні відпочиньте з сім’єю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *