Гороскоп для буковинців

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 23-30 січня

ОВЕН

Не поспішайте витрачати гроші 25-26-го: час накопичувати можливості для нових проектів. Багато нового і несподіваного. 27-го відчуєте себе на хвилі. Не зосереджуйтесь на особистому, 30-го можна відправлятися в дорогу.

ТЕЛЕЦЬ

Контакти цього тижня складні й конфліктні. Покладайтеся на інтуїцію, не шукайте допомоги 24-го і 30-го. Поїздка буде вдалою 27-го. Обережно з фінансовими документами 29-го. 26-го велика ймовірність захворіти.

БЛИЗНЮКИ

Обережно з новими знайомствами 23-24-го. 26-те присвятіть коханій людині. 27-го починайте нові проекти, укладайте угоди, робіть інвестиції. 29-го можливий прибуток, вкладайте його в розвиток бізнесу.

РАК

Не зосереджуйтесь на конфліктах і розчаруваннях, поставтеся до цього легше, а 25-го краще за все відправитися на відпочинок. Рішення приймайте виключно інтуїтивно, розрахунки не допоможуть. 29-го бережіть здоров’я.

ЛЕВ

23-го та 28-го від вас чекають рішучих дій партнери, сім’я, кохана людина. Усіх задовольнити не вдасться, доведеться обирати між бізнесом і особистим. 29-го уникайте контактів з високим начальством.

ДІВА

23-го можна відправлятися на короткий відпочинок. Тиждень буде вдалий для людей сімейних. 27-28-го визначаться несподівані обставини у справах. 30-го можна починати нові проекти. Здоров’я вимагатиме уваги 26-го.

ТЕРЕЗИ

Бізнесові справи йтимуть вдало, але грошей поки не принесуть. Особливо уважні до фінансових питань будьте 25-го. 27-29-го уникайте важливих контактів і не входьте у конфлікти. 30-го бережіть здоров’я.

СКОРПІОН

Не ведіться на несподівані прибутки, це не надовго. Важливий день для справ – 25-те. 26-го – велика ймовірність захворіти. Поїздка 28-го може бути вдалою, коли не шукатимете допомоги. 30-го уникайте конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ

Не починайте до 30-го важливих справ, завершуйте початі проекти, підбивайте підсумки місяця. 25-го не витрачайте грошей і не підписуйте фінансових документів. 26-го будьте обережні з технікою і на транспорті.

КОЗЕРІГ

Інтуїція підкаже вам, на що витратити надходження 24-го. Цього тижня можна починати нові проекти. 29-го будьте уважні до здоров’я, 30-го гарний день для сімейного щастя. Неодруженим можна освідчуватися й брати шлюб.

ВОДОЛІЙ

Вдалий тиждень для сімейного життя і солідного бізнесу. 24-го будьте обережні з електроприладами та побутовою хімією. 27-го велика ймовірність захворіти. 28-30-го шукайте партнерів та спонсорів і розвивайте бізнес.

РИБИ

24-го не беріть у борг і нікому не позичайте. Від 26-го розвивайте власну справу, не шукайте допомоги та спонсорів. Для сімейних тиждень буде радісним і мирним. 30-го можливе нове знайомство для неодружених.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *