Гороскоп для буковинців 6 – 13 лютого

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 6 – 13 лютого

ОВЕН

З грішми поки що не складається. 8-го скористайтеся сприятливим для поїздок часом. 9-11-го можна заводити знайомства і починати справи, 13-го можливі перші результати. На особисте краще не відволікатися.

ТЕЛЕЦЬ

Важкий тиждень: 7-го вимагає уваги здоров’я, 6-8-го можливі неприємні новини чи пригоди на транспорті. 9-го варто бути обережними з грішми і документами. І тільки після 10-го справи підуть на краще.

БЛИЗНЮКИ

Коли 9-го уникнете конфліктів, тиждень в цілому буде сприятливим для ділових знайомств і пошуків партнерства. 10-го – день для поїздок і відряджень.13-го укладайте угоди. 8-го можете освідчуватися чи брати шлюб.

РАК

Увімкніть інтуїцію, щоби зробити правильний вибір між ділових контактів та бізнесових справ. 8-го можете дізнатися щось нове про своє оточення. 12-го поганий настрій зажене вас у конфлікт. 13-го можливі гроші.

ЛЕВ

На цьому тижні гроші та успіх не принесуть вам радості: їх замало. Хоча насправді несприятливим можете вважати лише 11-те. Започатковуйте справи і розвивайте партнерство. Особиста сфера неактуальна.

ДІВА

6-го уникайте конфліктів, а 9-го будьте обережні на транспорті. У справах і починаннях можливі приємні несподіванки, але більше покладайтеся на власну працездатність. 13-го велика ймовірність занедужати.

ТЕРЕЗИ

Недуга 6-го може серйозно порушити ваші плани. Від 10-го на вас чатують розчарування і конфлікти, але ви маєте шанс їх уникнути. 8,10 або 13-го слід скористатися прихильністю долі для розвитку справ чи особистих стосунків.

СКОРПІОН

6-8-го краще за все уникати спілкування і конфліктів. Від 9-го починайте наполегливо працювати, розвивати проекти і укладати нові угоди. 12-го може підвести здоров’я. Особисте не актуальне.

СТРІЛЕЦЬ

Ви навіть не передбачаєте усіх таємничих можливостей цього тижня. Тільки інтуїція повинна підказати вам, куди краще докласти зусиль – у бізнес чи в особисте життя. 10-11-го важкі дні для здоров’я, можливі травми.

КОЗЕРІГ

Ваші бізнес-проекти 8-9-го закінчуються розчаруваннями аж до хвороби. Не переводьте поганий настрій у конфлікти10-го, 11-12-го починайте активно працювати. Можливо, 13-го на вас чекає несподіване знайомство.

ВОДОЛІЙ

Не зациклюйтесь на неприємностях 6-8-го, але все ж таки не починайте нічого важливого. Від 9-го щосили розвивайте бізнес, додавайте інвестиції, шукайте партнерів або спонсорів.13-го укладайте угоди.

РИБИ

6-7-го можна очікувати прибутків, причому, не тільки матеріальних. 8-го уникайте начальства, а 9-10-го навпаки намагайтеся бути на виду. Поїздка 10-11-го навряд чи буде вдалою, а 12-го можете занедужати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *