Гороскоп

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 26 грудня-2 січня

ОВЕН

Кінець року пройде у боротьбі: з безгрошів’ям, з навалою справ, з конфліктами. Новорічна ніч обіцяє пройти щасливо, у коханні та злагоді, а після неї шукайте партнерів і вирішуйте бізнесові завдання.

ТЕЛЕЦЬ

Сімейним Тельцям останні дні року обіцяють злагоду. Варто поїхати кудись удвох. У справах накреслюється вдале партнерство і несподівані можливості. Загалом почуватиметесь, ніби до справи взявся ангел-охоронець.

БЛИЗНЮКИ

Не розривайтеся між особистим і діловим, спробуйте гармонізувати всі рівні стосунків, наприклад, у відрядження взяти з собою кохану людину. Не ставте планку власних вимог зависоко: менше буде приводів для падінь і розчарувань.

РАК

Грошей замало та й з увагою від коханого щось не складається. Розслабтеся і не робіть у ці дні нічого важливого чи доленосного. У рішеннях перших днів Нового року цілком покладайтесь на власну інтуїцію.

ЛЕВ

Несерйозне ставлення до життя на зламі року дає щедрі ужинки: неприємності по службі, конфлікти й розчарування в особистому, проблеми зі здоров’ям. Новий рік почнеться з прибутку, не обов’язково у грошах.

ДІВА

Ви поспішаєте завершити всі справи, а вони мають бути лише початком майбутнього: бізнесу, творчості, особистих стосунків. 28-го не радимо взагалі виходити з дому. Від перших днів Нового року напрацьовуйте партнерство.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня утримуйтесь від вирішення проблем і з’ясування стосунків. Конфлікти цього тижня загрожують розривами на все життя. Не витрачайте марно грошей, бо перетягнете безгрошів’я у наступний рік.

СКОРПІОН

Скористайтеся останніми днями року для вирішення найважливіших проблем і не відкидайте жодних можливостей для цього. 30-го матимете шанс стати миротворцем. Від початку Нового року не відмовляйтеся від поїздок.

СТРІЛЕЦЬ

Від останніх неприємностей у роботі й фінансах і проблем зі здоров’ям можна поїхати чи сховатися вдома. Гроші можуть надійти просто 31-го. Після Нового року рухайтесь уперед і покладайтеся тільки на себе.

КОЗЕРІГ

Ваше уявлення про власне життя хибне. Тож насолоджуйтесь тим, що маєте і не створюйте проблем з нічев’я. На рубежі Старого й Нового року матимете можливість налагодити справи і підзаробити трохи грошей.

ВОДОЛІЙ

Спробуйте пройти мимо останніх конфліктів року, не ображаючись. Усі поїздки завершуйте не пізніше 27-го, бо вже цього дня зірки повинні знайти вас на звичному місці. Золотого дощу не буде, шукайте спонсорів та партнерів.

РИБИ

Не покладайте на новорічне свято занадто багато сподівань, тоді реальність сприйметься як щастя і не буде розчарувань. Новий рік може бути для вас прибутковим, коли з перших днів візьметеся до бізнесових справ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *